تحصیل 25 هزار و 262 دانشجو در مراکز علمی و کاربردی واحد فارس

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان فارس گفت: 25 هزار و 262 دانشجو در مراکز علمی و کاربردی واحد فارس در حدود 150 رشته تحصیلی و 34 مرکز آموزشی مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، دکتر منصور تقوایی، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان فارس عصر امروز (25مهر) در جمع خبرنگاران گفت: علمی کاربردی همگام با فرهنگ اسلامی و ایرانی نیاز بدنه ادارات را تامین می کند، 25 هزار و 262 نفر همکنون در مراکز علمی و کاربردی واحد فارس در حدود 150 رشته تحصیلی و 34 مرکز آموزشی مشغول به تحصیل هستند.
 

وی با اشاره به اینکه اعضای هیئت علمی دانشگاه های مختلف در این دانشگاه به صورت حق التدریس فعالیت می کنند، خاطر نشان کرد: در طول یکسال گذشته تغییراتی داشتیم تعداد مراکز خود را از 28 مرکز فعال به 34 رساندیم و مدرسین فعال از یک هزار و 13 نفر به یک هزار و 432 نفر ارتقا داده ایم.
 

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان فارس با اشاره به اینکه در این استان تعداد 11 هزار دانش آموخته از دانشگاه علمی و کاربردی در سال های گذشته فارغ التحصیل شده اند، اظهار داشت: برای بهره وری بهتر ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر در فارس، مرکز مشاوره دانشجویان در نظر گرفته ایم که مرکز مشاوره بالینی در مرکز علمی کاربردی بهزیسیتی شروع به کار کرده است.
 

وی ضمن اشاره به اینکه مهندس فناوری ارشد برای دانشگاه علمی کاربردی در نظر گرفته شده است که استان فارس بعد از تهران گزینه دوم محسوب می شود، یادآور شد: رشته مخابرات با 2 گرایش اکسس های نوری و فیبر نوری در ITMC در آینده ای نزدیک در شیراز شروع به کار خواهد کرد.
 

تقوایی با تاکید بر اینکه در امور پژوهشی 77 طرح پژوهشی انجام و 24 اختراع در فارس ثبت و بیش از 70 جلد کتاب تا کنون چاپ شده است، افزود: کانون قرآن و عترت، هلال احمر، ادبی، ورزشی و بسیج در حال فعالیت است که سال جدید را با تشکیل حوزه بسیج دانشجویی در علمی کاربردی فارس خواهیم داشت و همچنین شورای سیاستگذاری فرهنگی را راه اندازی کردیم که 500 کار فرهنگی را در مراکز انجام دادیم که دانشجو مدار است یعنی اینکه از ابتدا تا انتهای کار به عهده دانشجویان است.
 

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان فارس خاطرنشان کرد: در راستای گسترش مراکز علمی و دانشگاهی به ویژه دانشگاه علمی کاربردی چهار مرکز در شهرستان‌های لارستان، نی‌ریز، پاسارگاد و آباده در دست احداث بوده که دو مرکز تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
 

وی با اشاره به اینکه در وضعیت فعلی سالانه افزایش پذیرش را داریم که در برخی از رشته ها سه تا پنج در صد افزایش پذیرش داشته ایم، افزود: دانشکده خبر در حال پوست اندازی اساسی بوده که از حالت رکود در حال خارج شده است و رشته های جدید توسط رییس مرکز و سازمان تعیین می شود از سال گذشته تا کنون دانشجویان آن 2 برابر شده و مشکل خاصی در توسعه دانشکده خبر نمی بینیم این دانشگاه برای ارتقا خود باید بر اساس وضعیت کیفی و فنی مورد توجه قرار گیرد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 75923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha