موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان

نمایندگان مجلس با تحقیق و تفحص از نحوه قیمت گذاری و واگذاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، در ادامه جلسه علنی بعدازظهر امروز سه شنبه 2 بهمن گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد ضرورت تحقیق و تفحص از نحوه قیمت گذاری و واگذاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در دستور کار قرار گرفت که نمایندگان با 134 رای موافق، 25 رای مخالف و یک رای ممتنع از مجموع 200 رای با این تقاضا موافقت کردند.

 

صدیف بدری، نماینده مردم اردبیل به عنوان یکی از متقاضیان این تحقیق و تفحص گفت: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با معیشت مردم منطقه مغان ارتباط مستقیم دارد و تغییرات معناداری را در زندگی مردم به وجود آورده است ولی سازمان خصوصی سازی در نحوه واگذار این شرکت ظلم کرده است و این واگذاری سرنوشت شرکت را همانند شرکت نیشکر هفت تپه و ماشین سازی تبریز می کند و بحران اقتصادی به وجود می آورد.

 

وی اظهار داشت: بررسی های ما نشان می دهد که قیمت زمین های زراعی این شرکت بیش از سه هزار میلیارد تومان برآورد می شود و این بررسی ها را وزارت اطلاعات نیز تایید می کند.

 

بدری بیان کرد: در حال حاضر بیش از هفت میلیون ساختمان بین 10 تا 13 هزار رأس گاو، 210 دستگاه وسیله نقلیه و 240 میلیون متر مکعب حقابه به این شرکت اختصاص دارد.

 

وی تصریح کرد: ارزش تاسیسات، وسایل نقلیه و کارخانجات بنگاه مزبور باید به قیمت روز محاسبه شود و به 27 هزار هکتار از اراضی زراعی کشور جمع زده شود تا به میزان افتخارات وزرای اقتصادی و کشور و رییس سازمان خصوصی سازی اضافه شود.

 

نماینده مردم اردبیل با بیان اینکه قیمت کارشناسی این شرکت بالغ بر سه هزار و 800 میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: در حال حاضر این شرکت با 1700 میلیارد تومان فروخته شده است. ما معتقدیم اگر قرار است واگذاری این انجام شود سهام باید به خود مردم منطقه فروخته شود.

 

وی خاطرنشان کرد: این گونه واگذاری نوعی غارت ملی و فاجعه ملی است، قطعا قوه قضاییه و نمایندگان مجلس باید به این مسئله ورود کنند و مانع از به یغما رفتن این ثروت ملی شوند.

 

این تقاضای تحقیق و تفحص دارای چهار محور با عناوین زیر است:

  1. بررسی نحوه قیمت گذاری به تفکیک زمین- کارخانجات- ماشین آلات و غیره
  2. بررسی اهلیت خریدار
  3. بررسی توان خریداران در اداره، افزایش سرمایه و آوردن تکنولوژی جدید
  4. بررسی اختلافات دیرینه عشایر بر سر مالکیت واگذاری مذکور/

 

 

 

کد خبر 759047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha