به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، علیرضا ایزدی با اشاره به اهمیت تبیین فرهنگ بومی در جامعه و ثبت وقایع تاریخی و ارایه آن به نسل های آینده در جمع خبرنگاران گفت: برای نخستین بار تقویم گردشگری جامع استان مرکزی مشتمل بر روزهای معین شده آیین و رسوم، مشاهیر و مفاخر، جشنواره ها و روزهای خاص با هدف معرفی ایام و همچنین برگزاری مراسم برای تعدادی از آن ها در حال تدوین است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با اشاره به اینکه در صنعت به روز گردشگری دنیا، برند سازی در کنار تبلیغات دوبال توسعه گردشگری هستند، افزود: متاسفانه در هیچ کدام از این دو موضوع ورود موفقی نداشته ایم.
وی در ادامه به گردشگری در کشورهای با جاذبه های بسیار کم اشاره کرد و ادامه داد: کشور ما و استان مرکزی داری جاذبه های گردشگری فراوان، مشاهیر و مفاخر و آداب و رسوم بسیار غنی و تاریخ و تمدنی طولانی است که باید با بهره گیری از این دو بال، آسمان اقتصاد گردشگری را بپیماییم.
این مقام مسئول در ادامه به اهمیت گردشگری اشاره کرد و گفت: در ایران استان هایی که توانسته اند نقاط طلایی برند گردشگری را به خود اختصاص دهند بیشترین بهره را از گردشگران برده اند اما متاسفانه استان مرکزی با وجود جاذبه های بکر و زیبا در این مورد ناموفق بوده ایم و در مسیری تکراری و غیرخلاقانه حرکت کرده ایم.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی اضافه کرد: حرکت در مسیر توسعه گردشگری، پیش درآمدهایی را می طلبد که قسمتی از آنها مانند تاریخ، جاذبه های کم نظیر و فرهنگ غنی است که در استان موجود است و گام دوم ارائه زیرساخت هاست.
ایزدی در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت برند سازی و تبلیغات اشاره کرد و گفت: ما در این دو زمینه نه تنها موفق نبوده ایم بلکه خرابی هایی را نیز به بار آورده ایم که باید با تلاش و کوشش و همکاری این امر را به درستی انجام دهیم.
وی تدوین تقویم گردشگری استان را یکی از اقدامات کوچک اما مهم در حوزه برند سازی دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر 50 روز در این تقویم مشخص شده که امکان کم و یا بیشتر شدن را دارد.
نظر شما