به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، علیرضا پولاد، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر (30 دی) طی دو جلسه با نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر دیدار کرد.
حجت الاسلام عبدالحمید خدری، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در این دیدار با اشاره به اینکه نحوه هزینهکرد نهاد کتابخانههای عمومی کشور از سال 1395 تاکنون چگونه بوده است؟ را از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صحن علنی مجلس پرسش کردم، گفت: 400 میلیارد تومان هزینه کتابخانهها بوده که 310 میلیارد تومان از این رقم صرف حقوق و دستمزد و پرسنل شده است و مابقی این رقم نیز برای خرید کتاب، نگهداری و موارد دیگر هزینه شده است و یک چهارم منابع مالی مورد نیاز کتابخانهها از منابع کمک دولتی بوده است و مابقی توسط سه ردیف دیگر تأمین میشود و همچنین در سال 94 با ارسال مستقیم خود وزارت اقتصاد به هر استان، بودجه کتابخانهها ارسال شد و هر استان مبلغی را که شهرداریهای آن منطقه پرداخت کرده بودند، به همان استان عودت داده شد، هر میزانی که شهرداری هر منطقه به عنوان نیم درصد پرداخت کرده به استان مربوطه عودت داده شده است تا به شهرهای مربوطه پرداخت شود.
تخصیص درآمد عمومی شهرداری ها به کتابخانه های کانون های مساجد الزامی است
نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با ابراز اینکه ما نیز بر این موضوع واقفیم که بخش عظیمی از شهرها از درآمد محروم هستند که بخواهند نیم درصد سهم کتابخانهها را پرداخت کنند، اظهار کرد: به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت تدبیر و امید التزام بر تخصیص ۱ درصدی از درآمدهای عمومی شهرداری به کتابخانه های کانون های فرهنگی هنری مساجد تاکید کردم.
وی اضافه کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور روحانیت به عنوان نهاد پیش برنده را به عنوان یک مرجع و مبنا در حوزههای اجتماعی و فرهنگی ضروری دانست و همچنین صالحی بر اینکه سهم روحانیون در کانون فرهنگی، هنری مساجد تغییری نکرده اشاره کرد.
آموزش مهارت های اشتغالزایی در مساجد یکی از مولفه های رشد جوانان است
حجت الاسلام خدری تصریح کرد: ظرفیت مساجد ظرفیت های بالقوه هستند که باید بالفعل شوند و آموزش مهارت های اشتغالزایی یکی از مولفه های رشد و پیشرفت جوانان در دامن مساجد است.
علیرضا پولاد، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر اعلام کرد: قریب به ۲5 هزار نفر کانون های فرهنگی هنری مساجد عضو در این سامانه به ثبت رسیده است و اهتمام مدیران به ثبت اعضاء از مهمترین امور مربوط به مدیران کانونها است.
سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر در ادامه با فاطمه کرم پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر دیدار کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در این جلسه تاکید کرد: اعتبارات بر اساس ظرفيتهاي فرهنگي شهرستانها تقسيم مي شود.
رفع آسيب هاي اجتماعي با بهره گیری از ظرفیت حوزه علمیه و دانشگاه ها فراهم می شود
کرم پور با تاکید بر اینکه فعاليت ها در حوزه بانوان و حوزه کودک و نوجوان بايد ارتقا يابد، گفت: بانوان فرهيخته ديني می توانند بسترهاي لازم را براي رفع آسيب هاي اجتماعي فراهم کنند و بهره گیری از ظرفیت حوزه علمیه و دانشگاه ها از بهترین ظرفیت ها است.
ثبت 400 مرکز اجتماعی و هنری بر روی نقشه اطلس فرهنگی کانون های مساجد بوشهر
پولاد در پایان این دیدار عنوان کرد: 400 مرکز فعالیت های اجتماعی، فرهنگی، قرآنی و هنری بر روی سامانه و نقشه اطلس فرهنگی شهری و روستایی دبیرخانه کانون های مساجد استان بوشهر به ثبت رسیده است.
نظر شما