به گزارش خبرگزاری شبستان، به دنبال اهانت و حمله مقاله ای موهن به شیعیان عربستان پس از حوادث العوامیه ،"ابراهیم اسماعیل" نویسنده عربستانی خواستار توقیف و محاکمه "هانی الظاهری" نویسنده این مقاله موهن و دبیرتحریریه روزنامه الحیاه به علت انتشار مقاله ای موهن علیه شیعیان در این روزنامه شد.
ابراهیم اسماعیل با انتشار مقاله ای بر روی شبکه اینترنت از مقامات عربستانی خواست تا دبیر تحریریه روزنامه الحیاه از سمتش استعفا دهد.
وی همچنین از رسانه های رسمی به خاطر اهانت به ساکنان منطقه الشرقیه انتقاد کرد و نوشت که آنها ساکنان این منطقه را مزدور توصیف کرده اند.
ابراهیم اسماعیل در متن این مقاله اش با عنوان" الظاهری را توقیف و محاکمه کنید" خواستار عذر خواهی از شهروندان شیعی و استعفای دبیر تحریره روزنامه الحیاه شد.
از زمان وقوع حادثه دردناک و فاجعه بار العوامیه در استان القطیف، رسانه ها و دانشمندان و روزنامه نگاران و نویسندگان عربستان همچنان دست و پا می زنند و هر آنچه برای وطن و مردم زیان آور و فاجعه آمیز از جمله تکفیر، اتهام به خیانت، مزدوری برای بیگانه بر زبان جاری می کنند.
در گذشته نسبت به این اقدامات سکوت انجام شد و آن علامت رضاست! و چه بسا چشم پوشی از این رخداد ها شنیع است و بر اصل اتحاد کشور زیان می رستند و بر اعتقادات گروه شیعیان و حقوق شهروندی آنها جسارت می کند و اصرار بر عدم توجه به نتایج این اقدامات خسارت بار است. روزنامه الحیاه در مقاله خود جرئت را به جایی رسانده است که که در مقاله ای باعنوان"موتورهای بسیج در العوامیه " به تحریک انزجارطلبانه فاحش اقدام می کند.
بنا بر گزارش اباء، وی در این مقاله می نویسد که من آشکارا و به شدت استفاده از سلاح سرد و گرم علیه شهروندان و نظامیان را محکوم می کنم زیرا سلاح برای دفاع از خود در زمان حمله مسلحان است. همچنین دخالت آشکار نیروهای خارجی در امور کشورهای دیگر منطقه ای و بین المللی را محکوم می کنم .
این نویسنده در این مقاله آورده است که دادگاه شرع عادل نباید نسبت به این مسایل سکوت کند و یا از سوی مسئولان دولتی نادیده گرفته شود.
وی در پایان آورده است که دبیر تحریر الحیاه باید به سرعت و صراحت از کشور و ملت با هر گرایشی به خاطر مقاله موهن عذرخواهی کند؛ استعفای دبیر تحریریه و توقیف سریع "الظاهری" نویسنده مقاله موهن و ارجاع هر دوی آنها به دادگاه برای تحقیقات و بازجویی. و عدم اجرای این خواسته ها به معنای این است که همه در این اقدام شریک جرم بوده اند.
پایان پیام/
نظر شما