به گزرش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، «جلال قلعه شاخانی» امروز در چهارمین جلسه کمیته های اقماری شورای فرهنگ عمومی استان با موضوع گفتمان سازی اقتصادی مقاومتی اظهار کرد: کارگروه و اتاق فکر اقتصاد مقاومتی حسب دستور شورای فرهنگ عمومی استان در راستای ارائه راهکار و سیاست گذاری با حضور دستگاه های فرهنگی تشکیل شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، با بیان اینکه اقدامات فرهنگی در راستای کاهش مشکلات اقتصادی مردم موثر است، افزود: فرهنگ سازی پرهیز از اسراف و احتکار، کاهش تقلب، همدلی و همگرایی مردم از جمله راهکارهای اقتصاد مقاومتی در شرایط سخت اقتصادی است.
وی با تاکید بر فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی در جامعه عنوان کرد: اصلاح الگوی مصرف و تولید، اصلاح الگوی توزیع منابع و حمایت از مصرف تولیدات داخلی از مواردی است که باید نسبت به آنها فرهنگ سازی در جامعه صورت گیرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان می تواند در زمینه اطلاع آگاهی سازی کالاهای غیراستاندارد و مواد عذایی سالم به افراد جامعه اطلاع رسانی نماید.
قلعه شاخانی با تاکید بر لزوم گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در جامعه اظهار داشت: مهمترین هدف گفتمان سازی فرهنگ سازی اصلاح الگوی مصرف و حمایت از تولیدات داخلی است و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی باید به صورت هدفمند ادامه یابد.
وی فضای مجازی را ظرفیتی برای ترویج مباحث فرهنگی دانست و اذعان کرد: تولید بسته های با محتوای پاک، ترویج همدلی بین آحاد جامعه و توجه به اقتصاد مقاومتی از مورادی است که می توان برای ترویج و توسعه آن از رسانه های و فضای مجازی بهره گرفت.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کردستان خواستار فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی با بهره گیری از پتانسیل های فرهنگ و هنر شد و یادآوری کرد: در عرصه فرهنگ و هنر باید مولد باشیم و با ترویج کالاهای فرهنگی هنری ایرانی، از مصرف کالاهای فرهنگی و هنری بیگانگان اجتناب کنیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان خاطر نشان کرد: ارتقای فرهنگ سازمانی، استفاده از ظرفیت دستگاه های فرهنگی، برخورد با متخلفین اقتصادی، استانداردسازی تولیدات داخلی، همکاری اصناف و تعزیرات و ... از جمله مورادی است که در اقتصادی مقاومتی بایستی مورد توجه باشد.
در ادامه این جلسه هر کدام از اعضای این شورا نظرات و پیشنهادات خود را در راستای گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در جامعه ارائه دادند.
نظر شما