به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «محمد سالاري» رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در جلسه نوبت عصر شورای شهر تهران که به صورت فوق العاده و برای بررسی برنامه سوم توسعه در حال برگزاری است، پيشنهاد داد: تبصره ١بند ٦ مبنی بر افزايش سهم پياده و دوچرخه از سفرهاي درون شهري و اجراي طرح دوچرخه اشتراكي،احداث پيادهراه و مسیرهای ویژه دوچرخهسواری در معابر مستعد شهری(تبصره یک ) ۵۰درصد منابع حاصل از عوارض تردد خودروها در مناطق مرکزی شهر پس از کسر عوارض حمل و نقل ریلی،به اهداف بندهای ۳تا ۶این ماده در موضوع ارائه کمکهای فنی و اعتباری اختصاص مییابد، حذف شود.
«زهرا صدراعظم نوری» رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران نیز در مخالفت با این پیشنهاد گفت: عوارضی که از تردد خودروها اخذ میشود باید مستقیما در محیطزیست هزینه شود زیرا همه ضرر و زیان آن متوجه محیطزیست است.
«محسن پورسیدآقایی» در جریان بررسی ماده ۵۷ لایحه برنامه سوم توسعه شهری و در پی پیشنهاد حذف تبصره ۱ بند ۶ که پیشنهاد آن از سوی محمد سالاری، گفت: امسال اعضای شورای شهر تهران در بودجه ۹۷ مصوب کردند ۱۸۰ میلیارد تومان از منابع شهرداری کسر و به کمک های فنی و اعتباری محیط زیست اضافه شود اما تا امروز این بودجه محقق نشده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه نیمی از عوارض طرح ترافیک که به منظور کنترل آلودگی هوا از مردم می گیریم برای حقوق پرسنل شهرداری و بودجه های جاری خرج می شود، خاطرنشان کرد: طبق تبصره ۱ بند ۶ ماده ۵۷ برنامه سوم، برای همان ردیفی که در بودجه ۹۷ گذاشتید و محقق نشد محل ایجاد کرده ایم تا بتوانیم نصف عوارض دریافتی از مردم را در کمک های فنی و اعتباری هزینه کنیم.
وی با بیان اینکه اساسنامه صندوق توسعه محیط زیست نوشته نشده است، افزود: تا زمانی که اساسنامه نوشته شود بودجه سال ۹۸ بسته شده است. بنابراین اگر تبصره یک بند ۶ برنامه سوم در جای خود بماند، میتوانیم آن را در اساسنامه صندوق توسعه محیط زیست بیاوریم تا این تبصره به صندوق اضافه شود.
در نهایت اعضای شورای شهر در تبصره یک بند ۶ اصلاحات عبارتی اعمال کردند و این تبصره حذف نشد.
نظر شما