به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تویئت کرده بود که خبر خوبی در راه است و کاربران منتظر بیان این خبر خوش آقای وزیر بودند اما «محمد جواد آذری جهرمی» امروز در رشته توئیت هایی در واکنش به انتظار کاربران نوشت:بامداد با وزرایICT دولتهای هشتم تا دوازدهم به پایگاه فضایی امام خمینی(ره) رفتیم. ماهوارهبر با طی دو مرحله موفق، در مرحله سوم به سرعت کافی نرسید و "پیام" در مدار آرام نگرفت.
جهرمی در ادامه نوشت: ماهواره «دوستی» در انتظار حضور در مدار است و با جوانان عزم کردیم مجدد بسازیم.
همچنین وزیر ارتباطات در توئیت دیگری در این باره نوشته است: دوست داشتم با خبر خوب همه را شاد کنم اما گاهی زندگی آنطور که انتظار داریم پیش نمیرود. ولی نباید کوتاه بیاییم و متوقف شویم. دقیقا در همین شرایط است که ما ایرانیان با بقیه ملتها در روحیه و شجاعت متفاوتیم.
وی تاکید کرد:« این بار هم با تلاش بیشتر به دنیا ثابت میکنیم که «دوستی» موفق میشود.»
همچنین «آذری جهرمی» روی خط برنامه«حالا خورشید» آمد و درباره خبر خوب خود گفت: «خبر خوب مربوط به پرتاب ماهواره امیرکبیر بود که امروز ساعت 4 صبح در مرکز امام خمینی وزارت دفاع قرار گرفت.»
او ادامه داد:«با وزرای سابق ارتباطات میزبان دوستانمان در وزارت دفاع بودیم. سرعت جدا شدن ماهواره از ماهوارهبر مناسب نبود و به سرعت مطلوب نرسید و متاسفانه در لحظه آخر ماهواره در مدار قرار نگرفت.»
آذری جهرمی تصریح کرد: ما دوست داشتیم خبر خوب به مردم بدهیم اما به هر حال هر کاری فراز و فرودهایی داردما ناامید نمیشویم و مجددا برای این موضوع تلاش خواهیم کرد.
واکنش وزیر به کامنت های مردم درباره خبر خوب
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به کامنت های مردم درباره خبر خوب نیز گفت: تمام شوخیهای مردم زیر پست خودم را خواندم.
آذری جهرمی بیان کرد: به کامنت کسی که برایم نوشته بود«حاملهای» بسیار خندیدم و میخواستم جواب دهم بله! حامل پیام خوبی هستم اما فرصت نشد.
طبق اعلام سازمان فضایی ایران، ماهواره «پیام» امیرکبیر از سری میکرو ماهوارههای توسعه فناوری فضایی سازمان فضایی ایران است که توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور انجام مأموریت تصویربرداری طراحی و ساخته شده است. وزن این ماهواره حداکثر برابر با 100 کیلوگرم بوده و توسط ماهوارهبر سیمرغ در مدار کم ارتفاع (LEO) و در ارتفاع 500 کیلومتری از سطح زمین و با شیب مداری 55 درجه قرار خواهد گرفت. طول عمر عملیاتی پیش بینی شده برای این ماهواره 2 سال است. مدل کیفی این ماهواره در بهمن ماه سال 1395 در مراسم سالانه روز ملی فناوری فضایی رونمایی شد.
نظر شما