نبود سازوکارهای انگیزشی مانع استقبال مردم از خرید اوراق مشارکت شهرداری

رسولی درخصوص ماده ۳۷ برنامه سوم توسعه که به فروش اوراق مشارکت اختصاص دارد، گفت: نبود سازوکارهای انگیزشی باعث می شود تا عموم مردم از خرید اوراق مشارکت شهرداری استقبال نکنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «سیدحسن رسولی» در جلسه فوق العاده شورای اسلامی شهر تهران و در جریان بررسی برنامه سوم توسعه شهر تهران و درخصوص ماده 32 این برنامه ، گفت: پروژه‌های نیمه‌تمام شهر، یکی از معضلات شهرداری تهران است.

 

خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به گزارش سند تغییر و تحول آقای نجفی به قیمت سال 96، افزود: طبق این سند برای اتمام پروژه های نیمه تمام شهر تهران به 23 هزار میلیارد تومان منابع نیاز داریم.

 

وی با بیان اینکه ماده 32 برنامه سوم توسعه به تکمیل پروژه های نیمه تمام تهران پرداخته است و اگر این ماده را حذف کنیم، مشارکت بخش خصوصی برای تکمیل پروژه ها را از دست خواهیم داد.

 

رسولی در توضیح بند ج ماده 32 که به بهره برداری 20 درصدی از زیرساخت های اجتماعی، ورزشی و فرهنگی از طریق مشارکت عمومی و خصوصی پرداخته است، گفت: این بند در مورد مناطقی صدق می کند که قابلیت خودگردانی داشته باشد.

 

وی ماده 32 را از نقاط قوت برنامه سوم توسعه عنوان کرد و افزود: در ماده 33 نیز برای تحقق بودجه‌ریزی شهرداری، انضباط مالی و مقید کردن شهرداری به رعایت سند بودجه که برشی که برنامه است، تاکید شده است.

 

رسولی درخصوص ماده 37 برنامه سوم توسعه که به فروش اوراق مشارکت اختصاص دارد، نیز گفت: نبود سازوکارهای انگیزشی باعث می شود تا عموم مردم از خرید اوراق مشارکت شهرداری استقبال نکنند این در حالی است که شهرداری مشهد با ایجاد مکانیزم تشویقی در سال جاری موفق شد از سطح بانک‌ها عبور کند.

 

خزانه دار شورای شهر تهران با بیان اینکه اوراق مشارکت شهرداری تهران خریدار معمولی و عمومی ندارد و این اوراق به دست خریداران انحصاری یعنی بانک‌ها می‌افتد، تاکید کرد: ماده 37 در واقع با ایجاد تسهیل گری ابزاری برای پرداخت بدهی شهرداری تهران است.

 

کد خبر 756728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha