به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «عباس بایرامی»، امروز (شنبه، ۲۲ دی) در جلسه کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که در سالن جلسات حسینیه شاهد و ایثارگر استان برگزار شد، با بیان اینکه تمام زمزمههای دشمن این بوده است که چهل سالگی انقلاب را نبینیم، اظهار کرد: اولین بار این حرف در کنفرانس ژنو مطرح شد.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان، با تاکید بر اینکه در فرهنگ ما چهل سالگی به عنوان پختگی و به جایگاه خاص رسیدن است، گفت: همه عادتهای خوب انسان در چهل سالگی خود را نشان میدهد.
وی افزود: دشمن تمام هم و غم خود را بر این گذاشته که ما رنگ خوش را نبینیم و این یک تهدید جدی است که اکنون درگیر یک جنگ چند لایه هستیم.
بایرامی تصریح کرد: ما در کنار این جنگ چند لایه از سوی دشمن جنگ روانی، جنگ رسانهای، ماهوارهای و... را شاهدیم که سرمایهگذاریهای زیادی برای آن کردهاند.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند:«امروز نوک حمله دشمن به سمت اقتصاد ما است»، خاطر نشان کرد: این جنگ نیز از چند سال پیش آغاز شده و به اینجا رسیده است.
بایرامی، با بیان اینکه ما باید راه عبور از همه اینها را بلد باشیم چون در این چهل سال به پختگی لازم رسیدهایم، گفت: ما در دوران دفاع مقدس سختتر از این شرایط را گذراندیم تا جایی که حتی یک زمانی سیم خاردار را هم تحریم بودیم ولی الان میتوانیم موشک به فضا بفرستیم.
وی اضافه کرد: اکنون همه در صدد هستیم تا در چهل سالگی انقلاب عملکرد خود را به نمایش بگذاریم اما واقعیت این است که داشتههای ما خیلی بیشتر از آنچه است که به نمایش در میآید.
بایرامی با بیان اینکه اکنون ارتش ما ارتش سال ۵۷_۵۸ نیست، افزود: ارتش ما امروز خیلی بزرگتر شده و دارای یک قدرت فزاینده برای امنیت پایدار انقلاب اسلامی ایران است.
وی تاکید کرد: ما در خیلی چیزها پیشرفت کردهایم و امروز شعار ما فقط این نیست که بگوییم«ما می توانیم» بلکه باید بگوییم« توانسته ایم».
بایرامی با بیان اینکه باید این شعار را جدی بگیریم و همه برنامههای ما باید در راستای چهل سالگی انقلاب اسلامی باشد، تصریح کرد: نیروهای مسلح ما کاملا مردمی هستند و هیچ مرز بندی با هیچ قشر و گروهی ندارند و با همه لایههای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و... بخاطر انسجام نظام جمهوری اسلامی ارتباط دارند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مردمی بود و برای ماندگاری و پایداریاش همه مردم باید باشند، گفت: توجه به اهمیت جمع آوری تاریخ شفاهی، احداث موزه و دانشنامه دفاع مقدس از مهمترین کارهایی است که باید به صورت جدی پیگیر باشیم.
بایرامی تهیه اپلیکیشنها، جشنوارههای موضوعی، تجلیل از فعالان عرصه دفاع مقدس، اعزام پیشکسوتان دفاع مقدس به مدارس و دانشگاهها برای خاطرهگویی، را از جمله برنامه های پیش بینی شده بنیاد حفظ آثار استان برشمرد و در ادامه به برپایی نمایشگاهی در میدان شهدای ذهاب از اول بهمن به مدت هفت روز اشاره و از نمایندگان نیروهای مسلح که در جلسه حاضر بودند خواست دستاوردهای دفاعی خود را این غرفه به نمایش بگذارند.
وی همچنین خواستار ارایه لیست برنامههای اعضای این ستاد برای جمع بندی و مشارکتی شد و اضافه کرد: دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، دیدار با خانواده معظم شهدا، گلباران مزار شهدا و یادواره شهدا و ... میتواند بهطورمشترک از سوی ستاد برگزار شود.
نظر شما