سعه صدر ابزار و امکان توفیق و موفقیت مدیر است

آیت‌الله رشاد گفت: راز موفقیت مدیر و کسانی که مبادی امور در اختیار آنها بوده سعه صدر، صبوری و شکیبایی با مراجعه کنندگان و کارگزاران است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد امروز پیش از آغاز درس خارج فقه که در مدرسه علمیه امام رضا(ع) برگزار شد، با اشاره به فقراتی از بیانات امیرمومنان امام علی(ع) در نهج‌البلاغه، گفت: ابزار و امکان توفیق و موفقیت ریاست در اداره امور سعه صدر است.

رئیس شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه با تاکید بر اینکه سر موفقیت مدیر و کسانی که مبادی امور در اختیار آنها بوده سعه صدر، صبوری و شکیبایی با مراجعه کنندگان و کارگزاران است، عنوان کرد: این امر چیزی است که کمتر در بین مدیران به چشم به می خورد طوری که اگر کسی چنین باشد مثال زده می‌شود، در غالب موارد خلاف این مساله مشاهده می‌شود بسیاری از افراد وقتی مسئولیت یا مدیریتی را بر عهده می‌گیرند با قبل از آن متفاوت، مغرور و کم حوصله می‌شوند. درست خلاف شرطی که امیرمومنان امام علی(ع) فرمودند رفتار می‌کنند.

رئیس شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه بیان کرد: اگر کسی به مدیریت یا مسئولیتی برسد و تفاوت نکند، حوصله شکیبایی و سعه صدر او بالا باشد سبب تعجب دیگران می‌شود طوری که او را مثل می‌زنند و به عنوان خاطره‌ای خوب و خوش از رفتار او یاد می‌کنند.

آیت‌الله رشاد با بیان اینکه معمولا برخی افراد که به مدیریت یا مسئولیت می‌رسند رفتار آنها تغییر کرده و با دیگران از بالا به پایین برخورد می‌کنند طوری که حتی لحن و حرکات آنها نیز تغییر کرده تند، خشن و تهدیدآمیز می‌شود، اظهار کرد: اخیرا رفتار بد یکی از نمایندگان مجلس با مامور گمرک یک نمونه از این رفتارهای زشت است که گفته شده برای راه‌اندازی کار یک واردکننده اتومبیل به آنجا مراجعه کرده و انتظار داشته که بعد از وقت اداری و در ساعت خلوت در به روی او باز شود که قصد غیراصولی خود را پیش ببرد.

تولیت مدرسه علمیه امام رضا(ع) با بیان اینکه یک نماینده مجلس وکیل یک شهر و استان است، ابراز کرد: هر نماینده در مجلس می‌تواند اظهارنظر کرده و بر تصمیمات کشور اثرگذار باشد، بنابراین باید لیاقت و شایستگی چنین جایگاهی را داشته باشد. وقتی یک نماینده عملی غیرقانونی انجام می‌دهد لیاقت نمایندگی شهرستان خود ندارد تا چه برسد به اینکه بر تصمیمات کشوری اثر بگذارد.

وی افزود: نماینده صرفا یک وکیل نیست و مفهومی فراتر از آن دارد مفهوم وکالت ملت عمیق‌تر از وکالت قضایی است، نماینده یک ملت شخصیت، فرهنگ، عظمت فکری و اخلاقی و هویت آن ملت را به نمایش می‌گذارد، وجود چنین افرادی در پست نمایندگی یا هر جای دیگر سیستم اداری کشورمان برای ملت شریف و متمدن ایران جای تاسف است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه استان تهران افزود: عجیب است که این نماینده پس از انجام آن عمل زشت مدعی شده که چون من از اهل سنت هستم مرا تحت فشار قرار دادند در واقع او با این توجیه سعی کرده که مساله را فرقه‌ای جلوه دهد و جالب‌تر اینکه آن کارمند درستکار و باشخصیت گمرک هم در مقابل گفته که من نیز از اهل سنت هستم.

آیت‌الله رشاد در پایان خاطرنشان کرد: کسی که چنین گناهی را مرتکب می‌شود نباید با یک عمل زشت دیگر عذر بدتر از گناه آورد و چنین وانمود کند که چون من از اهل سنت هستم با من چنین رفتاری شد در حالی که کاملا خلاف واقع صحبت می‌کند.

 

کد خبر 755937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha