به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «احمد امیرآبادی» امروز (شنبه 22دی) در همایش بزگداشت روز پرستار ضمن تبریک این ایام گفت: پرستاری یک شغل نیست بلکه یک حرفه ای است که در راستای کمک به همنوع فعالیت می کنند.
«نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی» عنوان داشت: کار پرستاری کار سختی است در کنار بیماری که همیشه در درد و رنج است، پرستاران با صبر و حوصله و همتی که دارند، تلاش می کنند و با مهربانی در راستای خدمات رسانی به مردم گام برمی دارند.
وی با اشاره به مشکلات بخش پرستاری گفت: بنده به نوبه خودم عذرخواهی می کنم که به عنوان خدمتگذار شما در مجلس نتوانسته ام در طرح تحول نظام سلامت آنچنان که به بخش های دیگر در درمان سلامت رسیدگی شد به پرستاران هم رسیدگی شود.
امیرآبادی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: در طرح تحول سلامت، بخش پزشکان و خود بیمارستان و تجهیزات بیمارستانی و همچنین بیمار، مورد توجه خوبی قرار گرفت اما متاسفانه آنچه که جزو این حلقه مفقوده قرار گرفت، بخش پرستاران بود، پرستارانی که با سعی تمام شبانه روز در خدمت بیماران بوده و هستند، اما کارانه ها و اضافه کاری ها معوق را برای آنها شاهد هستیم.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به نظر می رسد که در طرح تحول نظام سلامت این عدم توجه به جامعه پرستاری نقص عمده طرح بود و عدم توجه به پرستاران جزو، نکات منفی طرح می توان نام برد.
وی گفت: به منظور اجرای طرح تحول نظام سلامت بودجه به خوبی تزریق شده و بخش عمده ای از بودجه های درمان کامل داده شد اما متاسفانه به دلیل ورود بسیار غیربرنامه ریزی شده و یک فرایند نادرستی که ایجاد شده بود، ما رفته رفته منابع را کم آورده و امروز بخش درمان با بدهی زیادی مواجه است.
امیرآبادی عنوان داشت: امروزه نزدیک به 18 هزار میلیارد تومان طلب بخش درمان و سلامت کشور است که این یک چاه رهایی است که باز شده و هیچ موقع هم پرنخواهد شد و این گرفتاری عجیب را به بار آورده است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بودجه سال آینده کشور گفت: قطعا ما در بودجه سال 98 باید این را ساماندهی کنیم و توجه داشته باشیم که در طرح تحول نظام سلامت باشد هم بخش بیمار، هم تجهیزات و دارو و بیمارستان و هم پرستار و پزشک باید مورد توجه قرار گیرد.
امیرآبادی در ادامه به موضوع دارو و تجهیزات بیمارستانی اشاره کرد و گفت: موضوع دیگر مسئله پولی است که برای دارو و تجهیزات بیمارستانی قرار داده شده، امسال 17 میلیارد دلار برای کالاهای اساسی از جمله دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص داده ایم که تعداد زیادی از افراد این دارو و تجهیزات را باید با نرخ مصوب دریافت کنند.
وی ادامه داد: یکی از نکاتی که در سال 98 به دنبال آن هستیم ساماندهی این بخش است، شاید وارد کنندگان تجهیزات و دارو کمتر از 200 نفر باشند اما این 4 میلیون دلار که تخصیص داده شده، بخش عمده آن به سفره سلامت نمی آید و اگر هم باشد، بسیار کم است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: نظر ما این است که این پول در سال جدید یک برنامه ریزی خوبی انجام شود و در اختیار خود سلامت باشد و فرانشیز دارو و درمان که 30 درصد است به 15 درصد برسانیم.
امیرآبادی تصریح کرد: باید با قانونگذاری شفاف جلوی این رانت خواری ها را بگیریم و قول می دهیم که اقدام کرده و از سوی دیگر مجوز استخدام پرستاران در سال 98 را نیز دنبال خواهیم کرد.
نظر شما