به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، «مرادینیا»، مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی در این نشست با اشاره به راهاندازی سامانه نوین برای صدور مجوزها عنوان کرد: فلسفه وجودی ایجاد این سامانه آن بود که کارها از حالت دستی و نیمه سیستمی خارج و تماما از طریق سیستمی انجام و پیگیری شود. در تلاش هستیم تا این سیستم را کاملتر کنیم تا هم به کارها سرعت بیشتری بگیرد و هم دقت افزایش یابد و همچنین دخالت انسانی در کارها کمتر شود.
وی تصریح کرد: این هم به نفع ناشران و نویسندگان است تا با سهولت بیشتر آثار خود را ارسال و پیگیری کنند و هم به نفع همکاران اداره است تا وظیفه خود را به نحو شایستهتری انجام دهند.
مدیر کل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی ضمن تشکر از کارشناسان استانی برای حضور در این جلسه از آنها خواست تا هر گونه ابهام و سوال خود را مطرح کنند و گفت: معاونان و کارشناسان ستادی که در کارگاه حاضرند متخصص هستند و چندین ماه است که برای طراحی و عملیاتی کردن این سامانه زحمت کشیده و تجربیات و اطلاعات خوبی در این حوزه بدست آوردهاند.
وی ادامه داد: ممکن است در استانها این دسترسیها کمتر باشد؛ بنابراین از فرصت استفاده کنید و مسائل فنی را پیگیری کنید هر گونه ابهام که در این باره را مطرح کنید.
در «کارگاه آموزشی سامانه نوین مجوز صدور کتاب» کارشناسان کتاب از استانهای خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، همدان، فارس، خوزستان، یزد، کرمان، گیلان، اصفهان و قم حضور داشتند و در ادامه جلسه به طرح سوالات خود پرداختند.
نظر شما