نخبگان اجازه ندهند جای خالی استاد «پرورش‌ها» احساس شود

امام جمعه موقت اصفهان گفت: جامعه ما به امثال مرحوم استاد «علی‌اکبر پرورش» نیاز دارد و نخبگان و فرهیختگان جامعه نباید بگذارند جای استاد پرورش و امثال او خالی بماند.

حجت‌الاسلام «محمدتقی رهبر» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره به سالگرد ارتحال استاد «علی‌اکبر پرورش»، پیرامون شخصیت او اظهار داشت: از زمانی که ما او را می‌شناختیم همواره در مسیر توسعه فرهنگ اسلامی گام بر ‌می‌داشت و حتی در زمان پیش از انقلاب، مبارزاتی ضد جریان استعماری بهائیت داشت.


امام جمعه موقت اصفهان ادامه داد: هنگامه نهضت اسلامی که فرا رسید و ایشان به همراه بسیاری دیگر از جمله آقای طاهری، آقای امامی، آقای حسنی و... که اکثرا روحانی بودند و تنها استاد پرورش در کسوت شخصی بود اما به هر صورت اهداف نهضت را دنبال می‌کردند و با سخنرانی‌های خود در حوزه و دانشگاه‌ علیه رژیم ستم‌شاهی فعالیت می‌کردند و با توجه به مطالعاتی که داشتند بسیاری به سخنرانی‌های او علاقه‌مند شده بودند.


وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز استاد پرورش در لباس‌ها و پست‌های مختلفی از جمله وزارت آموزش و پرورش، نمایندگی مجلس شورای اسلامی و غیره  به نظام اسلامی خدمت کرد و همواره در مسیر درست قدم برداشت و مثل بسیاری دیگر که راه خود را از انقلاب جدا کردند نبود.


حجت الاسلام رهبر از نیاز جامعه به امثال استاد پرورش گفت و خاطرنشان کرد: من جای خالی استاد پرورش و امثال او را در جامعه احساس می‌کنم و فکر می‌کنم دانشمندان و دانشجویان ما نباید بگذارند که نبود استاد پرورش‌ها در جامعه احساس شود و این در حالی است که قشر دانشگاهی ما شدیدا به استاد پرورش و امثال او که با دانش و منطق روز و زبان دانشگاهی اهداف و آرمان‌های انقلاب را برای جوانان تبیین کنند نیاز دارد و من به محققان و دانشگاهیان توصیه می‌کنم که راه و روش استاد پرورش را ادامه دهند و جای خالی او را پر کنند.


وی از لزوم الگوسازی از امثال استاد پرورش گفت و تصریح کرد: من معتقدم ما آنقدر که ظرفیت داشته‌ایم در معرفی و الگوسازی کار نکرده‌ایم چراکه ما امثال استاد پرورش کم نداشته‌ایم و فکر می‌کنم برای این‌ کار لازم است تشکیلاتی را با حضور دانشگاهیان و حوزویان تشکیل داد و برنامه‌ریزی کرد برای پرورش افراد بزرگی که بتوانند پرچم‌دار حرکت‌های انقلابی باشند ودستگاه‌های تبلیغاتی ما باید این دغدغه را داشته باشند و به فکر این موضوع باشند.


این محقق علوم دینی با بیان اینکه جامعه امروز ما به مبلغان زیادی نیاز دارد، توضیح داد: باید مدارس و آموزشگاه‌هایی تشکیل شود تا فن خطابه را همراه با دانش روز و نیز دانش مبانی اسلام و انقلاب به افردا آموزش دهد چرا که جامعه ما به مبلغان بیشتری نیاز دارد و لازم هم نیست همه در کسوت روحانیت باشند و چه بسا تاثیری که صحبت‌های یک غیر روحانی بر جوانان می‌گذارد بیشتر از سخنرانی‌های یک روحانی باشد همانگونه که تاثیر صحبت‌های استاد پرورش تاثیر زیادی بر جوانان داشت.


امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به چهل سالگی انقلاب افزود: ا‌کنون و در آستانه چهل‌سالگی انقلاب اسلامی و در جایی که جامعه و نظام جمهوری اسلامی سرد و گرم‌های بسیاری را پشت سر گذاشته است، اما همچنان الان خلاء‌هایی وجود دارد و باید با توجه به شرایط و اوضاع، مطالعات را بالا زرد و این خلاء ها را پر کرد و در این راستا نخبگان، فرهیختگان، دانشگاهین، حوزویان و غیره باید بحث و تبادل نظر داشتند باشد و نتیجه‌گیری و برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند تا از دل این پویش‌ها استاد پرورش‌ها زاده شوند./

 

 

کد خبر 754750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha