عباس صالحی با اشاره به اینکه رسالت اصلی مدیریت آب و خاک بالا بردن راندمان آبیاری و بهره بری است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: یکپارچه سازی اراضی، حفظ خاک، اصلاح روش های انتقال آب وبهره بری، یکپارچه سازی اراضی، حفظ خاک، اصلاح انتقال آب و اصلاح شبکه های آب و خاک و زهکشی جزء رسالت های انجام شده و از شاخص هایی است که در این بخش انجام شده است.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه 161 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان از قابلیت اجرای سامانه آبیاری نوین برخوردار است، افزود: تاکنون این سامانه در 63 هزار هکتار این اراضی اجرا شده است و استان در این حوزه رتبه هفتم را به خود اختصاص داده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص لوله و لوازم نیز بیان کرد: بیش از 80 درصد لوله و لوازمی که در این سامانه استفاده می شد در سال های قبل از انقلاب وارداتی بود که در حال حاضر حدود 8 کارخانه تولید این محصولات در استان مرکزی فعالیت داردو در حال حاضر 95 درصد از نیاز این سامانه در داخل کشور انجام می شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه سه هزار و 600 قنات در استان مرکزی وجود دارد ادامه داد: 2 هزار و 400 رشته از این قنات ها فعال بوده و سالانه 150 رشته لایروبی و مرمت می شود.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان مرکزی اضافه کرد:25 هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر دست سدهای استان مرکزی وجود دارد که تا کنون 12 هزار هکتار این اراضی یکپارچه سازی و زهکشی شده است.
نظر شما