​رشد کیفی آثار جشنواره ملی طراحی پارچه و لباس کودک و نوجوان

در نشست دومین جشنواره ملی طراحی پارچه و لباس کودک و نوجوان بر رشد کیفی آثار تاکیدشد و بر بازخورد و استقال از این رویداد هنری در دانشگاه ها گفته شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست دومین جشنواره ملی طراحی پارچه و لباس کودک و نوجوان پیش از ظهر امروز شنبه 15 دی با حضورسومبات هاکوپیان، رییس انجمن طراحان پارچه و لباس، حمید قبادی،دبیر کارگروه ساماندهی مد ولباس کشور، مینو پدرام، دبیر جشنواره، فرشته کیاوش نماینده بخش علمی دانشگاهی جشنواره کودک از دانشگاه علم و فرهنگ و شاهین شریفی نیا، عضوهیئت مدیره انجمن صنایع پوشاک ایران  و خانم هاشمی مشاور جشنواره در ساختمان انجمن طراحان پارچه و لباس برگزار شد.

 

در این نشست «فرشته کیاوش»، نماینده بخش علمی دانشگاهی جشنواره کودک با اشاره به رشد کیفی آثار دومین جشنواره ملی طراحی پارچه و لباس کودک و نوجوان گفت: امسال شاهد رشد کمی آثار این جشنواره بودیم، آثار به لحاظ کیفی بالا رفته بودند اما مسایلی وجود دارد که می تواند باعث افزایش ارتقای سطح کیفی جشنواره شود. جشنواره مد و لباس کودک در دانشگاه ها بازخورد خوبی داشت و از سوی دانشجویان مورد استقبال قرار گرفت. این رویداد باعث شده که دانشجویان طراحی با دلگرمی به بخش مسابقه آن ورود پیدا کنند.

 

وی با بیان اینکه ویترین های ما پر از لباس های فرنگی است،اظهار کرد: تولیدکنندگان ما هم به طراحان لباس نگاه می کنند، برگزاری جشنواره لباس کودک و نوجوان باعث می شود که این ارتباط به عنوان حلقه مفقوده این چرخه بین طراحان و تولیدکنندگان و صنعتگران بیشتر شود.

 

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان، طراحان و تولیدکنندگان در این جشنواره آثار بیشتری را در زمینه طراحی پارچه ارایه کرده اند. 

 

شریفی، عضو هیئت مدیره انجمن طراحان پارچه و لباس با اشاره به داوری آثار دومین جشنواره ملی طراحی پارچه و لباس کودک و نوجوان گفت: همیشه در جشنواره ها برای داوری دلخوری هایی به وجود می آید. داوران این دوره از جشنواره متشکل از اساتید دانشگاه و تولیدکنندگان و طراحان بودند که کلیه ویژگی های شرکت کنندگان را بررسی کره اند و نسبت به سال گذشته داوری آثار با کیفیت بهتر برگزار شد. امیدوارم از سال آینده برای لباس کودک اتفاقات خوبی پیش بیاید. 

 

هاشمی، مشاور دومین جشنواره ملی طراحی لباس کودک و نوجوان با اشاره به اینکه در کارگروه ساماندهی مد و لباس از خرد جمعی استفاده می کنند و این از ویژگی های تصمیم گیرندگان حوزه مد و لباس است، گفت: اینکه از هر کسی که در حوزه لباس کودک و نوجوان کاری انجام می دهد و از وی دعوت می کنند و از نقطه نظراتش استفاده می کنند نکته حایز اهمیتی است، از آنجا که لباس بخشی از فرهنگ کودکان ماست که باید به آن توجه کرد چرا که هویت کودکان مان را با لباس پررنگ تر می کنیم. 


دومین جشنواره ملی طراحی لباس کودک و نوجوان از ۱۸ الی۲۲ دی ماه سال جاری در فرهنگستان هنر واقع در خیابان ولیعصر، نبش خیابان طالقانی، تالار آیینه برگزار می شود.

کد خبر 754161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha