به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، داستان های این اثر به نوعی حاکی از تخیلگرایی نویسنده است. تخیلی که رابطهای مستقیم با عالم دیگر دارد که همواره بیانگر ایجاد ارتباط انسان خاکی در این عالم با عالم دیگر است. نویسنده با بیان داستانها با سبک و سیاق خاص و تبحر نویسندگی به خوبی پیوند این دو عالم را نشان میدهد.
به طور کلی آنچه که نویسنده اثر فوق سعی داشته به خواننده خود القاء کند حس ماورایی و متافیزیکی داستان برای بیان بهتر و جذابتر داستانها بوده است.
ماجرای برخی از آنها عبارتست از: ماجرایی درباره شخصی که با آفریده ذهن نویسنده در پی ارتباط با خالق خویش است، ماجرایی در یک ویلا که برای پسری بههمراه خانوادهاش رخ میدهد و در طی داستان بههمراه شخصیتی دیگر بهنام موسی به درون جنگل رفته و پس از رخدادهایی که بهوقوع میپیوندد متوجه میشوند که موسی سالها پیش مرده بود و شخصیت وی وجود خارجی نداشته است، داستان پیرمردی بهنام عموجبار که با روزگار سختی که بر اثر مرگ زن و اخراج از کار بر او گذشته از زبان دانشآموزی برای سوژه داستان درسی ادبیات نقل شده است، ماجرای پسری که پس از حضور در درس فلسفه بهدنبال «من» پنهان خویش است و دراین راه با فردی که شبیه خویش است مواجه میشود و بهدنبال آن حوادثی روی میدهد، ماجرای عدهای از مرغابیان مهاجر که در حال کوچ به سوی جنوب بودند، و ...
از عناوین این مجموعه میتوان به «پیرمردی که تابها را هل میداد»، «هی آقا»، «بیست دقیقه مانده به درخت»، «بالاتر از خانه عقاب»، «عروسک گمشده»، «خانه جدید»، «بال بوقلمون و فال حافظ»، «جنگ با اشباح»، «افسون سایهها»، «مهاجر (آخرین بازمانده)»، «معادله»، «ستاره عمر آبای» اشاره کرد.
نظر شما