شناسایی و‌ مداخله بهنگام کاهش خشونت را به همراه دارد

علی مددی گفت: خشونت امنیت روحی، روانی، اجتماعی و سلامت جسمی و معنوی انسان را به خطر می اندازد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، اعظم علیمددی، پنج شنبه (13 دی) در دوره آموزشی مصوب پیشگیری از خشونت که با حضور روانشناسان، مددکاران مراکز دولتی وغیر دولتی، کارشناسان اجتماعی وکارشناسان اورژانس سراسر استان برگزار شد، گفت:  خشونت در قالب رفتار پرخاشگرانه به وقوع می پیوندد.

 

معاون اموراجتماعی بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اینکه این نوع خشونت امنیت روحی، روانی، اجتماعی و سلامت جسمی و معنوی انسان را به خطر می‌اندازد، افزود: یکی دیگر از مهم‌ترین علل خشونت ناکامی است یعنی وقتی که جلوی فرد در نرسیدن به هدفش سد و مانع ایجاد می‌شود، خشونت در او بروز می‌کند.

 

وی شناسایی و مداخله بهنگام را از جمله رویکردهایی دانست که در بحث کاهش و پیشگیری از خشونت موثر است و خاطر نشان کرد: ضعف در مدیریت خشم، هیجان خواهی نامطلوب، اختلالات شخصیتی و تمایل به خودنمایی، پایین بودن آستانه تحمل افراد، گرایش به مواد مخدر و مشروبات الکلی، قدرت طلبی، تحقیرشدگی و پایین بودن سطح آگاهی از جمله علت های بروز خشونت است.

 

علی مددی یکی از بزرگترین نیازهای انسان را جلب توجه و خواسته شدن دانست و خاطر نشان کرد: طرد شدن نیز یکی از عواملی است که باعث بروز خشونت‌ها در فرد می‌شود ، در واقع احساساتی که ما در افراد بوجود می‌آوریم تا حدی عاملی برای جهت دهی به رفتار انسان ‌های دیگر است .

 

این مقام مسئول اظهار کرد: شناسایی و مداخله بهنگام، از جمله رویکردهایی است که در بحث کاهش و پیشگیری از خشونت موثر است.

 

معاون اموراجتماعی بهزیستی استان مرکزی افزود: خشونت‌های موجود در افکار جامعه باید به طریقی دفع شود تا از بروز و نمود آن در رفتار افراد جلوگیری شود.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: رفتار، زمانی معنا پیدا می‌کند که با ذهن و فکر انسان ارتباط داشته باشد، رفتاری که همراه با آرامش و قدرت تصمیم‌گیری فرد باشد، رفتاری سالم است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه برای کنترل خشم مهارت لازم است، بیان کرد: باید در ابتدا طیفی از احساسات که می تواند خشم را برانگیزد شناسایی و در مرحله بعد رفتارهای پرخاشگرانه خود و دیگران شناسایی شود.

 

علی مددی شناسایی پیامدهای احتمالی رفتارهای پرخاشگرانه را مهارت دیگری دانست که باید در کنترل خشم مد نظر قرار گیرد.

 

معاون اموراجتماعی بهزیستی استان مرکزی اضافه کرد: بهزیستی استان نیز برای کنترل پیشگیری از خشونت از طریق آموزش مهارتهای زندگی ومشاوره وآموزش های تخصصی خدماتی را به مراجعه کنندگان از طریق  مرکز اورژانس اجتماعی  123  اراک ارائه می دهد.

کد خبر 753703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha