به گزارش خبرگزاری شبستان از استان تهران؛ امروز سالروز حماسه عاشورایی و غرور آفرین ملت ولایتمدار ایران است روزی که ملت بزرگ ایران اسلامی در جای جای این سرزمین باردیگر با مشتی گره کرده بر دهان استکبار کوبیده و برای دفاع از انقلاب و آمانهای آن به میدان آمدند. به همین منظور سخن دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان تهران را در این باره میخوانیم:
بسم الله الرحمن الرحیم
در سال 1388 پس از انتخابات ریاست جمهوری کاندیداهایی که رای و اقبال مردم را نتوانستند به خود جلب کنند و حائز اکثریت آرای مردم برای تصدی کلید پاستور نشدند نسبت به تعداد رای خود اعتراض کردند که این اعتراض از سوی شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و با حضور نمایندگان معترضان شمارش مجدد صورت گرفت که شورای نگهبان هم سلامت آراء مردم و هم نتیجه اعلامی را مورد تایید قرار داد. با یک تامل ساده میتوان در یافت که تا اینجا هیچ اقدام خلافی صورت نپذیرفته است نه از سوی معترضین و نه از سوی شورای نگهبان بلکه یک ساز و کار قانونی عمل شده و این از مصادیق بارز دمکراسی و صیانت از آرای همان مردم رای دهنده بوده است.
سخن از اینجا آغاز شد که دو تن از کاندیدای ریاست جمهوری این رای شورای نگهبان را که با حضور نمایندگان خود آنها بود نپذیرفتند و مردم و طرفداران خود را به خیابان ها فراخوانده و دعوت به آشوب کردند که شاید با ایجاد بلوا و ناامنی ضرب و شتم مردم عادی و به آتش کشیدن اموال عمومی و خصوصی و تیز کردن شاخک های دشمنان دائمی و مستگبر جمهوری اسلامی برای اقدامات بر علیه کشور عزیزمان بتوانند رهبری معظم انقلاب را به ابطال انتخابات راضی کنند اما وجود با برکت این پیر و مراد و رهبر آزادگان جهان نه تنها ذره ای از آرمان های انقلاب و حق مردم کوتاه نیامدند و در نهایت و البته با وارد کردن ضربات گوناگون سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به کشور عزیزمان حضور میلیونی مردم در 9 دی ماه سال 1388 تمامی این نقشه ها را بر آب کرد و این قائله ختم به خبر گردید.
حالا و پس از گذشت سالها چند نکته قابل توجه است:
اولا: دشمن در کمین است که نظام اسلامی ما را به مخاطره بیاندازد و به قول مشهور برندازی در صدر خواسته های آنها است و از این مهم دست بردار نیستند تا به مطلوب خود که سقوط نظام اسلامی است برسند.
دوما: دشمنان لزوما از خارج این کشور نمی آیند و خیلی از عناصر داخلی در صدد همراهی با دشمنان دائمی این نظام هستند و بعضا در منصب دولتی نیز میباشند. به عنوان مثال می توان به سران فتنه و همراهان آنها اشاره کرد.
سوما: مدیران و مسئولان اداری و سیاسی کشور بدانند مردم از نظام و انقلاب خسته نشده و در همه صحنه ها از آن دفاع خواهند کرد و این آنها هستند که با عملکرد خود می توانند آنها را دلگرم و خوشحال نگهدارند و مردم فرق خدمتگذار و خائن را میفهمند.
چهارما: ملت ایران فتنه و فتنه گر را هرگز فراموش نخواهند کرد و آنهایی که با هوی وهوس و علاقه به دنیا و مناصب آن مصالح عمومی و خصوصی مردم را مورد تهاجم قرار دادند را نخواهند بخشید و تا زمانی که به توهمات خود پایان ندهند آنها را زیر نظر داشته و از حصر و محاکمه آنان حمایت میکند و هرگز به آنها اعتماد و اطمینان نخواهند نمود.
نکته پایانی: مسئولین با تکیه بر داشته های داخلی و استفاده از تمامی ظرفیتها جوانان و صنعتگران و سرمایه داران و تولید کنندگان اقتصاد دورن زا و برون نگر را توسعه بخشیده به شیب غیر واقعی و لنگار اقتصادی پایان داده و آرامش را به جامعه برگردانند و از تکیه بر نهادهای خارجی و قدرت های چپاولگر و دولت های خبیث و مستکبر خوداری کند و وقت خود را مصروف خدمت به مردم مملکت نمایند.
نظر شما