مدیریت ولایت، بصیرت امت و عبرت های عاشورا عناصر نقش آفرین در حماسه 9 دی

مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد کرمان مدیریت ولایت، بصیرت امت و عبرت های عاشورا را 3 عنصر نقش آفرین در حماسه 9 دی ذکر کرد و گفت: این عناصر در جریان دشمن شناسی و دشمن ستیزی نیز نقش آفرین اند.

حجت الاسلام مهدی رضایی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان در آستانه فرارسیدن سالروز حماسه بزرگ نهم دی در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به اینکه فتنه 88 ریشه در جریانی دارد که در سال 78 برای براندازی و سقوط نظام روی کار آمد، مطالبی بیان کرد.


وی گفت: با بررسی جریان سال 78 دقیقاً مشخص می شود که این جریان، برای سرکوبی نظام با هدف قرار دادن ریشه های انقلاب و حذف آنها به عنوان برنامه اصلی، شکل گرفت.


این مسئول در ادامه به آثار حضور مردم در 23 تیر87 اشاره و خاطر نشان کرد: حضور مردم باعث شد تا جریانات براندازی احساس کنند به صورت کوتاه مدت نمی توانند وارد صحنه شوند و از همان زمان برنامه ای طولانی مدت پی ریزی کرده تا نظام را با چالش مواجه کنند که در همین زمینه اتفاقات مجلس ششم و تحصنات آن قابل ذکر است.


وی سپس با یادآوری این موضوع که قضایای انتخابات نهم در راستای برنامه طولانی مدت ذکر شده رخ داد، افزود: آنان در این انتخابات دنبال روی کارآوردن کاندیدایی بودند که اهداف آنها را عملیاتی کند که با همت مردم و درایت اصولگرایان در این مقطع نیز به اهداف پلید خود مبنی بر براندازی نظام نرسیدند.


حجت الاسلام رضایی ادامه داد: در همین زمان انواع کارشکنی ها، دروغ ها و حربه های روانی و عملیاتی در دستور کار این جریان قرار گرفت و در صدد بدبین کردن مردم به عملکرد دولت ارزشی احمدی نژاد بوده و آنرا به عنوان استراتژی دنبال کردند که خوشبختانه نگاه مردم و حمایت اصولگرایان از دولت، این حرکت را به شکست دچار کرد.


وی افزود: در این مقطع، بازی براندازی نظام با ورود عناصر مختلفی از جمله خواص آغاز شد و آنها در سایت ها، سخنرانی ها و ارتباطات ناشایست خود با چهره های مسئله دار غربی که لباس مخملین برتن داشتند، وارد عرصه فضاسازی و عملیات روانی شدند.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان گفت: همه این فعالیت ها از آنجا آغاز شد که احساس کردند مردم به جریانی امیدوار شدند که رویکرد آن خدمت رسانی است؛ زیرا گرچه در مسیر حرکت آن مشکلات و نواقصی وجود داشت، اما جهت گیری اصلی آن آرمان های امام و رهبری است.


وی با اشاره به تلاش برای تخریب دولت عدالت محور و برنامه ریزی برای سرنگونی این دولت به منظور ضربه زدن به جایگاه اصلی نظام و مقام منیع ولایت، گفت: به همین دلیل بستر سازی برای رسیدن به این اهداف، مدت ها قبل ازانتخابات دهم انجام شد.


وی در همین زمینه به برگزاری نشست های مختلف و تعقیب سناریوهای گوناگون برای پیروزی در انتخابات دهم از سوی این افراد اشاره کرد و افزود: در اصلی ترین سناریو هر دو نتیجه (پیروزی و یا شکست در انتخابات) دیده شده بود.


حجت الاسلام رضایی در این باره با توضیح پیرامون القای شبهه تقلب در انتخابات، گفت: وارد کردن این شائبه در افکارعمومی، حرکتی حساب شده برای براندازی نظام بود که رهبر معظم انقلاب مدت ها قبل و در آغاز سال 88 در حرم مطهررضوی نسبت به این توطئه هشدار داده و پرده ای از این سناریو برداشتند.


وی سپس عملکرد خواص منحرف، خواص بی بصیرت و امت اسلامی را در مواجهه با این جریان مورد توجه قرارداد و گفت: طیف اصلی یعنی خواص منحرف که برای حفظ منافع، ظاهری موجّه به خود گرفتند و با شعار خط امام وارد شدند در حالی که جز کینه و نفرت نسبت به آرمان بزرگ امام –انقلاب- و دستاورد عظیم آن -ولایت فقیه- چیزی نداشتند.


وی در توصیف خواص بی بصیرت هم با عنوان اینکه این افراد به معنای عمومی معاند نبوده بلکه به دلیل غفلت ها و حفظ موقعیت، سکوت را در دستور کار خود قرار دادند، افزود: این عملکرد باعث حملات دشمنان علیه اصل اساسی نظام -ولایت فقیه- شد.


این مسئول سپس عملکرد امت اسلامی را با یادآوری صفا، صمیمیت و اخلاص این طیف مورد تأکید قرار داد و گفت: امت حزب الله با نگاه به جریان اصلی انقلاب یعنی جایگاه ولایت در عرصه حضور یافت.


وی در این باره ورود آگاهانه امت به عرصه انتخابات با بهره گیری از درایت و بصیرت که در کنار توجه به همه سلائق اما اصل نظام را مورد توجه قرار داده بود را خاطر نشان کرد و افزود: گرچه دشمنان مانع جاودانگی حلاوت و شیرینی حاصل از حضور میلیونی مردم در انتخابات شدند.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان در این بخش از سخنانش با بیان اینکه مردم همه حوادث پس از انتخابات و جریان فتنه را با دقت و صبر رصد کرده و به مسیر تعیین شده از سوی رهبری چشم داشتند، حضور امت اسلامی را پس از انتخابات و در جریان حماسه 9 دی در برچیدن بساط فتنه مورد تأکید قرار داد.


وی در ادامه با مهم خواندن 3 عنصر اساسی مدیریت ولایت، بصیرت امت و عبرتهای عاشورا در خلق حماسه 9 دی تصریح کرد: فضای پس از انتخابات و فتنه جز با مدیریت مقام معظم رهبری قابل محاسبه نیست؛ زیرا معظم له به تنهایی وارد عرصه شده و از حقوق اساسی ملت دفاع کردند.


حجت الاسلام رضایی اذعان کرد: مقام معظم رهبری محکم و با صلابت در برابر کسانیکه می خواستند انقلاب و دستاوردهای آن و حماسه میلیونی ملت را تحت شعاع قرار دهند، ایستاد و جمله ایشان مبنی بر اینکه " حاضر نیستیم به کسی باج دهم" مؤید عزم و اراده ایشان در حراست از انقلاب و تجلی مدیریت ولایت در فضای فتنه است.


وی در تبیین بصیرت امت، محکومیت فتنه گران، موقعیت شناسی، تبعیت از ولایت و ... را مورد اشاره قرار داد و گفت: فرمایشات رهبری حاکی از سربلندی امت با بصیرت و مردود شدن خواص بی بصیرت است که عظمت و دستاوردی اساسی برای انقلاب است.
 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان سپس با یادآوری رفتار وقیحانه و شفیع فتنه گران در عاشورای سال گذشته، ابراز کرد: مردم ما با بهره گیری از عبرتهای عاشورا مانع تکرار تاریخ شده و اجازه ندادند یزیدیانی که هلهله کنان به ساحت مقدس حسینی(ع) جسارت کردند، ولایت را به مسلخ بکشانند.
 

وی در تکمیل این بخش از سخنانش اظهار کرد: با افشای ماهیت فتنه گران، مردم مانع شدند تا حسین زمانه مظلومانه و تنها و غریب در صحنه مقابله با دشمنان قرارگیرد.


حجت الاسلام رضائی خاطر نشان کرد: این 3 عنصر نقش آفرین در حماسه نهم دی ماه در ماندگاری جریان مبارک دشمن شناسی و دشمن ستیزی مؤثر است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 7525

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha