علیرضا زاهدی، عضو شورای اسلامی شهر زاهدان امروز(24مهر) به خبرنگار شبستان گفت: استفاده از هنر قرآنی بهترین راه انتقال اندیشهها و دستورات اسلامی در بین شهروندان است هنوز در شهرها به جنبه هنری و زیباشناختی و قدرت فوق العاده انتقال مفاهیم از طریق آیات قرآنی توجه نشده و آنقدر در مدگرایی و مدرنیسم غرق شده ایم که از این مهم کاملا غافل شده ایم.
زاهدی افزود: استفاده از آیات قرآنی می تواند باعث عقل معنوی شهروندان و آرامش روحی و روانی آنان شود و ما اگر بتوانیم آیات قرآنی را در قالب تابلوها خطوط زیبا و احجام هنری درآوریم به زیبایی میادین شهرمان کمک بسیار زیادی کرده ایم.
وی با اشاره به اینکه معماری و سیما و منظر شهری بازتابی از اندیشه ها و تفکرات انسان هایی هستند که در آن ساکنند، افزود: غربی ها با نمادهای شهری خود افکار تجددخواهی و زندگی ماشینی را القا می کنند در حالی که شهرهای اسلامی باید دین و باورهای اسلامی و ارزش های دینی و معنوی را ترویج کنند.
عضو شورای اسلامی شهر زاهدان اظهار کرد: ورود تکنولوژی نباید نشانه و فرهنگ و هویت اسلامی را تهدید کند و هویت معماری اسلامی را به مدگرایی و تجددگرایی تبدیل کند.
زاهدی گفت: استفاده از آیات قرآنی در میادین و خیابانهای شهر نقش مهمی در کاهش خشونت ها، استرس و مشکلات روحی و روانی ناشی از ماشینی شدن جوامع شهری دارد.
وی گفت: شهر زاهدان که به شهر حافظان و قاریان مشهور است فاقد یک نماد شهری است که توسط آن به مردم کشور شناسانده شود چه زیباست با مطالعه و طراحی یک میدان یا ورودی شهر با نمادهای قرآنی شهرمان را نه تنها به ایران بلکه به جهان معرفی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: پروژه دروازه قرآن که برای ورودی شهر زاهدان (ورودی زابل و کرمان به زاهدان) طراحی و مطالعه شده نیاز به اعتباری معادل 3 میلیارد تومان دارد که سال هاست همتی از سوی مسئولان جهت احداث آن صورت نگرفته است.
زاهدی اضافه کرد: احداث این پروژه حمایت و همت مسئولان توان دست استان را می طلبد و چه خوب بود یکی از مصوبات سفر ریاست جمهوری احداث دروازه قرآن شهر زاهدان میبود تا به برکت پروژه های دیگر استان افزوده می شد و پروژه های گاز رسانی و آبرسانی و راه سازی سرعت بیشتری می گرفت.
پایان پیام/
نظر شما