همایش دین و رسانه در قم برگزار شد

همایش دین و رسانه امروز با سخنرانی آیت الله مصباح یزدی در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم،رییس مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما امروز(5دی) در این مراسم گفت: هفته پژوهش نشانه اهتمام به فرهنگ سازی پژوهش در کشور است و تجلیل از پژوهشگران از مسایل جانبی است.

 

حسین گودرزی گفت: ما به عنوان پژوهشگران عرصه دین و رسانه جمع شده ایم تا در جهت وظایف خود تلاش نماییم.

 

وی گفت: ساختارهای پژوهشی در دو سه دهه اخیر افزایش چشمگیری داشته است و این یک افتخار برای جمهوری اسلامی است و حتی در خارج از ایران پژوهش دین و رسانه به مرکز پژوهش های اسلامی تعلق دارد.

 

رییس مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما بیان کرد: مرکز پژوهش ها 800 پژوهش کاربردی، بنیادی، نظریو توسعه ای در قالب کتاب و نشریه ها منتشر نموده است.

 

وی خاطر نشان کرد: اداره پژوهش های بنیادی، اداره کل پژوهش های تولید کاربردی و در کنار آن 9 گروه پژوهشی و توزیع پروژه های پژوهشی، تشکیل شورای پژوهشی به عنوان مرجع قبول و نظارت پژوهش ها تشکیل شده است که متشکل از متخصیین داخل و خارج مرکز می باشد.

 

گودرزی در ادامه از تشکیل شورای نظارت بر آثار مرکزٰ راه اندازی نشریه الکترونیکٰ تعین مشاور رسانه ای برای پژوهش ها، پایگاه اطلاع رسانی، تاسیس انتشارات مرکز، تاسیس مدیریت ارتباطاتٰ، راه اندازی مدیریت نقد و بررسی رسانه، ارتقاء جایگاه مدیریت فیلمنامه، فصلنامه دین و رسانه، نشریه استنادی و مرجع با محوریت دین و رسانه و انتشار 6 فصلنامهٰ یک نشریه و یک ماهنامه خبر داد.

 

وی گفت: این هفته جهت اکرام پژوهش است و باید آگاه باشیم که با آسیب های فراوانی روبرو هستیم و برای عبور از این مشکلات نیازمند حمایت بخشهای مختلف می باشیم.

 

رییس مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما افزود: باید به اصلاح نرخ نامه ها، آموزش ها، بودجه و امکانات، ساختار و تحولات عمیق به پژوهش های رسانه ای به عنوان ضرورت بنگریم.
 

معاون آموزش و پژوهش سازمان صدا و سیما نیز در این مراسم گفت: بعضی ها اعتقاد دارند بحث پژوهش رسانه ایٰ بحثی گذرا است و باید اول غرب را مشاهده کنیم و بعد در خصوص غرب پژوهش انجام شود.

 

دکتر غلامرضایی در ادامه بیان کرد: در دو سه دهه اخیر مباحث را شناخته ایم و به حدی از بلوغ دست پیدا کرده ایم که بتوانیم وارد محیط شویم.

 

وی گفت: اگر بخواهیم وامدار و زبان رسانه ای را ترجمه و در کنار دین بنشانیم نیازمند برگزاری نشست دین و رسانه می باشیم.

دکتر غلامرضایی با اشاره به شجاعت و نوآوری حوزه علمیه گفت: ما باید شجاعت و نوآوری حوزه علمیه را الگو کنیم وساحت رسانه و دین را همزمان طی نماییم.

 

وی بیان کرد: در آینده مطرح نمودن مباحث دین از طریق رسانه می باشد و باید بدانیم منبر و مسجد جای خود را از دست نمی دهد ولی رساندن مباحث دین از طریق رسانه امکان پذیر خواهد شد و حوزه علمیه باید در کنار درس حوزوی به این مورد بپردازد.

 

معاون آموزش و پژوهش سازمان صدا و سیما گفت: موضوعات دینی در برنامه تمام کشورها ی غربی وجود دارد و تربیت دینی مدنظر خود را دارند.

 

دکتر غلامرضایی در ادامه افزود: باید نگاه نقادانه داشته باشیم و به مخاطب توجه کینم.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 7513

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha