به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، علی عبدی پور، امروز(5 دی) در نشست معاونین پژوهشی آموزش و پرورش منطقه پنج کشور در خرم آباد، افزود: برپایی کلاس درس برای دانش آموزان مناطق صعب العبور و عشایری از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است.
معاون پژوهش و منابع انسانی آموزش و پورش لرستان، افزود: با حضور معلم در بین دانش آموزان بستر آموزش انان و همچنین شناسایی و پرورش استعداد ها فراهم می شود.
وی با اشاره به مشقت های آموزش در مناطق صعب العبور و ارسال کانکس به برای برپایی کلاس درس در این مناطق، افزود: هم اکنون بیش از 700 کلاس درس در مناطق صعب العبور استان دایر است.
عبدی پور، همچنین با اشاره به برپایی کلاس درس در مناطق عشایری، اظهار کرد: استان لرستان وسیع ترین حوزه عشایری در سطح کشور را دارد.
وی بیان کرد: برخی معلمان عشایری خود به صورت خود جوش در مناطق مختلف حضور یافته و دانش آموزان را شناسایی و برای تدریس آنان اقدام می کنند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش لرستان، افزود: یک معلم عشایری در استان لرستان 300 دانش آموز عشایری را شناسایی و تحت پوشش آموزشی قرار داده است.
وی از طرح توسعه پوشش تحصیلی در مناطق عشایری خبرداد و گفت: عشایر ذخیره انقلاب اسلامی هستند و در راستای عدالت آموزشی طرح آموزش در این مناطق توسعه می یابد.
عبدی پور، در ادامه از همکاری و تلاش معلمان مناطق صعب العبور و عشایری تجلیل کرد و گفت: برخی معلمان مناطق صعب العبور و عشایری ساعت ها و یا روزی را جهت رسیدن به دانش آموزان پیاده در راه های کوهستانی عبور می کنند.
وی با بیان اینکه در انتخاب معلم نمونه باید به زحمات معلمان عشایری هم توجه شود، اظهار کرد: معلمان عشایر بدون هیچ انتظار و چشم داشتی، به خواست خود و برای رفع مشکلات دانش آموزان در این مناطق حضور می یابند و عاشقانه تلاش می کنند.
نظر شما