به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، سرهنگ محمدرضا کلانتری، معاون سازمان بسیج مستضعفین در مراسم افتتامیه این جشنواره که امروز (23 مهر) برگزار شد، با اشاره به مراحل انتخاب حاضران در این مسابقات، گفت: این جشنواره از مرحله کانون بسیج فرهنگیان در شهرستان ها شروع و در سطح 870 کانون در 32 استان برگزار شده است.
وی افزود: از بین 198 هزار شرکت کننده سراسری در این مسابقات 32 هزار فرهنگی بسیجی به مراحل بالاتر راه یافتند.
معاون سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: اولین دوره این مسابقات در چهار رشته برگزار می شود و مشکلات و کاستی هایی در مسیر آن وجود داشته که امیدواریم در دوره های آتی در سال های آینده رفع شود.
وی ادامه داد: 110 نفر از بانوان قاری و حافظ در اولین دوره این جشنواره از سراسر کشور شرکت دارند که از این تعداد 17 قاری در حفظ 15 جزء، 9 قاری در حفظ کل، 35 نفر در رشته مفاهیم و مابقی در رشته قرائت هستند.
کلانتری با اشاره به همکاری این نهاد با سازمان آموزش و پرورش در راستای اعتلای بیشتر فرهنگ قرآنی، خاطرنشان کرد: بسیج به عنوان نیرویی که خلاء های موجود را می پوشاند در این عرصه نیز ورود پیدا کرده تا با همکاری فرهنگیان مسیر را برای انس و الفت بیشتر با قرآن کریم در جامعه فراهم سازد.
وی گفت: در این فرآیند و با تعاملی که با سازمان آموزش و پرورش صورت گرفت سالانه حفظ 2 جزء را برای دانش آموزان پیش بینی کرده ایم و امیدواریم در طول هشت سال با خیل عظیمی از حافظان دانش آموز روبرو شویم.
دبیر جشنواره سراسری قرآن و عترت با اشاره به اجرای این تفاهم نامه برای فرهنگیان و در بخش پژوهش افزود: فرهنگیان علاقمند در سراسر کشور می توانند در بخش مفاهیم مقالات و یا پژوهش های خود را ارائه کنند.
وی با تاکید بر کم کاری استان ها در اجرای این برنامه گفت: مفاد این تفاهم نامه مطابق با دستورالعمل به استان ها ارسال شد ولی متاسفانه در این بخش با کم کاری هایی در بخش استانی مواجه شدیم که نیازمند تذکر است.
پایان پیام/
نظر شما