به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، مینو اصلانی، رئیس بسیج جامعه زنان کشور، امروز(۴ دی)در نشت خبری با رسانه های کرمان با بیان اینکه امسال بررسی ویژه راجع به جایگاه زن در فرآیند ۴۰ ساله انقلاب داریم زیرا انقلاب احیاگر هویت زن است، گفت: به نظر من احیای هویت زن مسلمان و احیای هویت زن در قرنی که تمام هویت و کرامت الهی زن زیر سوال رفته بود، بزرگترین مسئله است.
وی افزود: احیای هویت زن در زمانی اتفاق افتاد که هیچ جامعه ای جایگاه الهی زن را نمی دید و زن از حقوق حقه خود منع و صرفا" به عنوان ابزاری در اختیار سودآوری شرکت های بزرگ و چند ملیتی بود و جنسیت بر انسانیت او غالب و به تبع آن جدایی از خانواده به اسم آزادی زن و زیر سوال بردن شانیت مادری با سرعت پیش می رفت تا با وجود پدیده بزرگ انقلاب اسلامی خط بطلان جدی روی این مسئله کشیده شد و زن حضوری عفیفانه و نجیبانه و شریف در متن و مرکز جامعه و تاثیرگذار پیدا کرد.
اصلانی تصریح کرد: انقلاب اسلامی این شائبه را که فقط جنسیت مطرح است از بین برد زیرا نگاه انقلاب مبتنی بر اسلام و شناخت هویت زن و در نظر گرفتن حق الهی بود لذا در دوران انقلاب، زن توانست غیرت جامعه را به جوش آورده و به جامعه بیاورد و در دفاع مقدس زنان با حمایت های بی دریغ از جبهه ها اعم از فدا کردن عزیزان، ۷ هزار نفر شهیده هم تقدیم کردند.
وی با اشاره به پیشرفت های زنان در عرصه های مختلف در دوران انقلاب اسلامی گفت: در عرصه نویسندگی به تعداد انگشت دست هم نویسنده نداشتیم اما امروز بیش از ۱۲ هزار نویسنده زن آن هم با کتاب هایی که بیش از ۱۴۰ بار تجدید چاپ شده داریم؛ ۳۶۰ درصد رشد تعلیم و تربیت زنان در حوزه ورزشی داشتیم که معجزه است؛ امروز مدال های بین المللی زنان ما بیش از ۳۰۰ درصد افزایش داشته و اینها یعنی انقلاب اسلامی ظرفیت پرورش زنان عفیف و اثرگذار دارد.
این مسئول ادامه داد: بیش از ۴۰ درصد کرسی های دانشگاه در دست خانم ها است و بسیج جامعه زنان از دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب است که قریب ۹ میلیون نفر عضو دارد که از این تعداد ۴۰۰ هزار نفر در قریب به۲۰ هزار پایگاه خواهران که داوطلبانه در مسیر پیشرفت انقلاب فعالیت می کنند؛ کارهای مدیریتی انجام می دهند.
وی پیام رهبری مقام معظم رهبری به کنگره ۷ هزار شهیده را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه افتخار ما این است زن مسلمان، تاثیرگذار است و حرکت های بازگشت به فطرت الهامگرفته از انقلاب اسلامی است؛ گزارش کرد: امروز بعضی زنان در خارج از مرزها مایل به پوشاندن سر هستند و جنبش خویشتن داری، جنبش لباس عفیف و...در امریکا در حال گسترش است و جریان عمیق فکری امام و رهبری، هویت زن را احیا کرد.
اصلانی وظیفه بسیج جامعه زنان را جذب، آموزش و ساماندهی زنان داوطلب که مایل به حضور در تشکیلات بسیج هستند، دانست و افزود: برای اینکه ضمن بروز استعدادها به کشور خدمت کنند زیرا وقتی گروهی باشد کار بهتر انجام می شود لذا بسیج بستر آماده برای حرکت های جمعی و هم افزا برای برداشتن بارهای روی زمین مانده است و در ایت راستا اقدام به دائمی کردن آموزش های زن و خانواده می کنیم تا در حوزه های و در ابعاد مختلف عالمانه تر ورود کند و نیز بصیرت افزایی را که رهبری تاکید دارند در جامعه زنان افزایش دهیم لذا اقدامات ما بسته به نیاز انقلاب تعریف می شود.
وی با تاکید بر اینکه ما به موضوع تعلیم و تربیت جدی نگاه می کنیم زیرا دچار خدشه است چون سیستم های رسمی فقط آموزشی است نه تربیتی؛ اظهار داشت: ما بخشی از این خلا را در مباحث معرفتی و در حلقه های صالحین در نظر گرفتیم.
رییس بسیج جامعه زنان کشور، ۷ هزار شهیده را الگویی برای جامعه زنان خواند و با اشاره به اینکه فیلم های مستند آنان از طریق صدا و سیما و چند صد هزار بروشور در این باره در اختیار مدارس و دانشگاه ها قرار گرفته؛ بیان داشت: یک بخش الگوها هم نخبگان و المپیادی ها هستند که معرفی بانوان در ۴۰ عرصه مختلف در ۴۰ سالگی انقلاب جزو برنامه های امسال است.
وی در پاسخ به سوالی درباره گسترش بدحجابی در کشور تحلیل کرد: دشمن بیکار نیست؛ ۲۷۰ شبکه ماهواره ای فارسی زبان بی بندوباری، برهنگی، ارتباط نامشروع و....را تبلیغ می کند؛ در معرض سخت ترین تهاجم فرهنگی قرار داریم، شاید هر کشور دیگری بود دو سه سال بیشتر دوم نمی آورد؛ دشمن از منظر فرهنگی ورود قوی تر، پرحجم تر و جدی تر از ما دارد و از طرفی ما مصونیت لازم را در داخل ایجاد نکردیم؛ چقدر کرسی آزاد اندیشی برگزار و به شبهات پاسخ داده می شود؟ چقدر در کتاب ها به این مسئله پرداختیم؟ گرچه میلیون ها نفر از جوانان هم در برابر این هجمه ها ایستادگی کردند اما در خلا حضور کارشناسان، تربیت، کتاب های درسی و... عده ای هم دچار خدشه هایی شدند.
اصلانی توصیه کرد: هم جوانان باید مراقب باشند و از حریم حیا و عفاف مواظبت کنند و هم مسئولین باید ورود کنند؛ چرا سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرا نمی شود؟ در حالیکه همه مباحث تربیتی در آن دیده شده؟ چرا شبکه ملی اطلاعات راه اندازی نمی شود؟ این خواسته مردم است؛ در انگلیس که ۳۵ درصد افراد آن نامشروع به دنیا آمدند، امروز بحث اینترنت پاک برای پیشگیری بخشی از مشکلات مطرح شده و سطح دسترسی به اینترنت را متفاوت کردند در حالیکه رهاترین وضعیت در فضای مجازی در کشور ما است و شبکه های اجتماعی به راحتی کار خود را انجام می دهند و عفاف زدایی می کنند.
وی نتیجه گرفت: در چنین شرایطی طبیعی است جوانان آسیب می بینند و علیرغم همه این هجمه های سنگین اما در شب های قدر و اعتکاف که دشمن را زمین گیر می کند، حضور جوانان را می بینید؛ باید همت جدی در وزارتخانه ها برای موضوع فضای مجازی باشد؛ امروز دنیا با الهام از انقلاب به سمت آزاد اندیشی می رود و حرکت خانواده های شهدا جامعه را مصون نگه داشته است.
این مسئول با تصریح به اینکه بسیج بر اساس وظایف خود عمل می کند و به دولت ها ربطی ندارد و به فرمان ولایت کارهای آموزشی و خدمت رسانی را انجام می دهد؛ گفت: اگر دستگاه ها هماهنگ شوند اتفاق خوبی می افتد، بسیج بارها اعلام آمادگی برای همکاری کرده و طرح های بسیار قوی در بن بست های تحریم دارد؛ در حوزه فرهنگ نخبگان بسیج در فضای مجازی واقعا" می توانند نقش آفرین باشند؛ ۲۶ دستگاه در زمینه عفاف و حجاب وظیفه دارند، سوال چه کردند من با قاطعیت اعلام می کنم در بسیج زیاد کار کردیم.
وی در پایان با ابراز تاسف از اینکه بی دغدغده گی جامعه را به سمت خود می کشاند و نباید به رخوت و سستی موجود دامن زده شود؛ بیان داشت: امروز آرمان خواهی در بچه های ما نیست؛ ما بزرگترین مصرف کننده تولیدات فضای مجازی هستیم در حالیکه اگر شبکه های داخلی را تقویت و شبکه های بیگانه را محدود کنیم آن حیازدایی اتفاق نمی افتد.
رنجبر، مسئول بسیج جامعه زنان استان هم با اشاره به ۲۲ شهیده و ۹۲ رزمنده از استان کرمان، از اجلاسیه شهدای زن استان در هفتم اسفند جاری خبر داد و گفت: در راستای ازدواج آسان قصد داریم در این اجلاسیه خطبه عقد و سند رایگان ازدواج انجام شود.
نظر شما