شهرداری باید حامی مساجد باشد

هفتاد پنجمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با حضور اعضای شورا و شهردار قم امشب (دوشنبه ۳ دی) برگزار شد که مصوباتی به همراه داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «عبدالله جلالی» در این جلسه با اشاره به لایحه اخذ خرید قیر و میلگرد گفت: این لایحه که برای پروژه های عمرانی شهرداری است، به صورت کلی مطرح شده و جزئیات آن در پیوست نیست که باید اصلاح شود.

 

رئیس شورای شهر قم با اشاره به افزایش قیمت ها گفت: در این لایحه باید دید که پیش‌بینی افزایش قیمت کالاهای استراتژیک در آینده شده است یا خیر و از سوی دیگر باید بررسی شود که آیا خرید این اقلام به نفع شهرداری است؟

 

وی گفت: در این لایحه 250 میلیارد ریال برای خرید قیر و 650 میلیارد ریال برای خرید میلگرد پیش‌بینی شده و مشخص نیست که این مصرف چند ماه است، آیا هزینه و فایده صورت گرفته است، باید در هزینه هایی که خارج از بودجه در شهرداری پیش بینی می شود به صورت شفاف بیان شود.

 

جلالی همچنین به خرید میلگرد اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز معلوم نیست که چه میزان میلگرد و برای چه پروژه هایی مورد نیاز است که به نظر می رسد باید شهرداری این لایحه را اصلاح کند.

 

«محسن محرری» عضو شورای اسلامی شهر قم نیز در خصوص این لایحه گفت: 900 میلیارد ریال در نظر گرفته شده که 250 میلیارد ریال آن به منظور خرید قیر و مابقی بابت خرید میلگرد است که البته ظرفیت ذخیره سازی قیر در سازمان توسعه و عمران بیش از چیزی است که خریداری می‌ شود.

 

وی عنوان داشت: البته علت اصلی خرید این دو کالا برای مدیریت پیمان‌ها و پروژه‌ها است تا بخشی از نوسانات بازار بر پیمانکاران کاهش یابد.

 

«حسن مالکی‌نژاد» رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قم نیز گفت: کارهای فرهنگی شهرداری باید نمود داشته باشد و مردم باید ببینند که شهرداری حامی مساجد، درمانگاه‌ها و فضاهای خدمات عمومی بوده نه اینکه به دنبال پول گرفتن و دیگر مسائل است.

 

*لزوم ایجاد بام سبز در قم

«حسن بختیاری» نیز به موضوع طرح شهرداری برای حمایت از فضای سبز خانگی اشاره کرد و گفت: اینکه شهرداری در این زمینه ورود کرده است جای تقدیر دارد و باید همواره در توسعه فضای سبز شهری کوشید.

 

نایب‌رئیس شورای شهر قم با اشاره به نابودی باغات در شهر قم گفت: نزدیک به 14 هکتار از باغات شهر قم طی چند سال اخیر از بین رفته و متاسفانه همین امر موجب گرم شدن هوا و مشکلات زیست محیطی شده است.

 

وی گفت: در گذشته با توجه به وضعیت خانه ها، یک یا دو درخت در حیاط خانه وجود داشت که فضای خانه ها را تلطیف می کرد، امروزه با توجه به توسعه آپارتمان نشینی باید طرح توسعه فضای سبز خانگی به شکل بام سبز ایجاد شود.

 

بختیاری گفت: در موضوع فضای سبز، آبیاری یکی از مشکلات است که باید رویکردی را در نظر گرفت تا سیستم ‌های آب خاکستری راه ‌اندازی شده و بازگردانی آب ایجاد شود.

 

«سید مرتضی سقائیان نژاد» شهردار قم البته نظری متفاوت داشت و گفت: این طرح الزام آور نیست و باید به گونه ای مسیر ایجاد شود تا با کارهای فرهنگی، خود مردم نسبت به توسعه فضای سبز اهتمام ورزند.

 

سید امیر سامع معاون خدمات شهری شهردار قم نیز گفت: در موضوع آب و فضای سبز وضعیت نامناسب تری هر ساله داریم و فضای سبزی که در شهر ایجاد می ‌شود هر روز هزینه ‌های سنگین ‌تری را بر شهر تحمیل می‌کند.

 

وی عنوان داشت: باید مشوق هایی برای توسعه فضای سبز خانگی ایجاد شود و به گونه ای برنامه ریزی کنیم که هم شهر و هم شهروندان از مزایای توسعه فضای سبز برخوردار شوند.

 

کد خبر 750694

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha