به گزارش خبرگزاری شبستان، احمد احمدی –مولف کتابهای درسی و داور گروه فیزیک- بیان داشت: معتقدم در نظام آموزشی کشور ما یک بخش وجود دارد که آموزش اصلی را تحت الشعاع قرار میدهد و آن کتابهای تجاری آموزشی است که خارج از نظارت آموزش و پرورش منتشر میشود.
وی اضافه کرد: به دلیل حجم تبلیغات بالای این کتابها و اثرگذاری روی خانوادهها و والدین خیلی مواقع شاهد تمایل خانوادهها به خرید و استفاده این کتابها هستیم.
این مدرس و مولف افزود: نمونه کتابهای تجاری، کتابهایی است که صرفا به پرسش و پاسخ میپردازند و فقط جواب سؤالات را میدهند. در این کتابها دیگر دانشآموز به سئوالات فکر نمیکند چرا که کتابها خود نوعی حلالمسائل است که نتیجهاش فلج شدن ذهن دانشآموز است.
احمدی با ارائه دو راهکار عنوان داشت: نخست جشنواره کتابهای آموزشی رشد باید بخش خصوصی را تشویق به چاپ کتابهای استاندارد کند و همچنین نظارت روی متون و بستههایآموزشی که مقوله آموزش را دچار مشکل میکند، افزایش یابد.
این مدرس فیزیک بیان داشت: در چند سال گذشته در جشنواره کتابهای آموزشی رشد، سعی در تشویق بخش خصوصی شده است.
بنابر گزارش ستاد خبری نهمین جشنواره کتابهای آموزشی رشد احمدی اظهار داشت: متاسفانه کتابهایی که در جشنواره رشد امتیازات بالایی کسب میکنند باز هم در معرض دید قرار نمیگیرند و روی آنها تبلیغی صورت نمیگیرد و کتابهای تجاری به واسطه بخش خصوصی تبلیغ میشوند.
پایان پیام/
نظر شما