به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی امروز ( 29 آذر ) در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه به دلیل ملاحظات مقام معظم رهبری در ارتباط با بودجه سال 98 هنوز بودجه به مجلس ارائه نشده و قرار است هفته آینده انجام شود، افزود: مجموع یارانه های استان کرمان یک هزار و 700 میلیارد تومان و قرار است یارانه ها استانی شود لذا در این زمینه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اقدامات لازم را انجام بدهد و گزارش ها را به این شورا ارائه دهد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه روش های فروش نفت بررسی شده است، بیان داشت: از زمان ملی شدن صنعت نفت تاکنون هیچگاه فروش نفت به بخش خصوصی واگذار نشده اما خوشبختانه این امکان مهیا شده و موجب می شود راه های عرضه نفت خارج از سیستم دولتی پیگیری شود.
نیکزادی، نماینده مردم بم و ریگان در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با اشاره به اینکه وزارت اقتصاد گاهی قانون را اجرا نمی کند، افزود: در بحث سردخانه ها نباید مالیات بر ارزش افزوده گرفته شود، که می گیرند لذا این وزاتخانه باید قانون را اجرا کند.
وی با بیان این مطلب که شرق استان کرمان یکی از مناطق مستعد استان است، اظهار داشت: به دلیل عدم استفاده از ظرفیت های استان مردم در وضعیت فقر شدید اقتصادی به سر می برند.
نماینده مردم بم و ریگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مدیریت خوب و هوشمندی در زمینه آب در شرق استان وجود ندارد، بیان داشت: تعداد زیادی از طرح ها چون گواهی محیط زیست ندارند تأییدیه نمی گیرند لذا تقاضا داریم در این زمینه، محیط زیست مساعدت بیشتری داشته باشد.
وی با بیان این مطلب که ریزگردها در شرق استان به یک معضل تبدیل و موجب تخریب روستاها، ایجاد ناامنی، به خطر افتادن سلامتی، تخریب زیرساخت ها و کاهش تولیدات شده، خاطرنشان کرد: در بحث گردشگری این صنعت می تواند درآمدی بیشتر از کشاورزی داشته باشد اما در این زمینه اتفاق رضایت بخشی نیفتاده است.
نیکزادی تصریح کرد: جاده هایی که از اوایل انقلاب احداث شده است اما بازسازی قابل توجهی اتفاق نیفتاده است لذا شاهد کشتار مردم در جاده های شرق استان هستیم.
محمدجواد فدایی، استاندار کرمان با اشاره به اینکه از بند واو تبصره 5 یک امکان تهاتر بدهی های دولت با طلبی که پیمانکاران از دولت دارند، وجود دارد، افزود: کار خوبی که انجام شد و دستگاه ها نیز همکاری کردند در مجموع 400 میلیارد تومان بدهی دولت با پیمانکاران تهاتر شد.
وی با اشاره به اینکه وضعیت استان کرمان در زمینه آب آشامیدنی زیر متوسط کشوری است، ابراز داشت: در پیش بینی بودجه سال 98 باتوجه به فرصت باقی مانده، استان تلاش کند نواقص و اشکالات را رفع کند و در حوزه های مختلفی که استان زیر متوسط کشوری است باید تلاش شود که تا پایان سال به سطح متوسط کشوری برسیم.
جعفر رودری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم با اشاره به اینکه پرداختی مربوط به بازنشستگان از دو محل مانده مرخصی ها و پاداش به زودی پرداخت می شود، افزود: طبق برنامه ریزی انجام شده قرار براین بوده 172 پروژه در سال 97 با اعتبار 150 میلیارد تومان به بخش خصوصی واگذار شود.
وی با بیان این مطلب که قرار بود تا ( 10 آذر ) گرازش واگذاری ها مشخص و تا ( 30 آذر ) فراخوان انتخاب سرمایه گذار انجام شود، بیان داشت: از 172 پروژه، 36 پروژه با اعتبار 77 میلیارد تومان به بخش خصوصی واگذار شده است همچنین 10 مورد از این پروژه ها مربوط به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است که 7 مورد آن واگذار شده و 14 مورد پروژه نیز مربوط به اداره کل میراث فرهنگی هست که این دو دستگاه از پروژ ها عقب هستند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به اینکه 24 پروژه مربوط به آموزش و پرورش است که خیرساز هستند، بیان داشت: در مجموع در استان 306 پروژه شناسایی شده و قابل واگذاری است که اعتبار مورد نیاز برای اتمام این پروژه ها 2 هزار و 500 میلیارد تومان است که تقریبا 4 سال برای اتمام این پروژه ها زمان نیاز است.
وی با بیان این مطلب که آخرین گزارش دریافتی از سایر استان ها در بحث واگذاری پروژه ها، استان کرمان وضعیت خوب و رو به جلویی دارد، اظهار داشت: در برخی پروژ های فرهنگی شاید انگیزه اقتصادی برای بخش خصوصی وجود نداشته باشد از طرف دیگر برای این طرح های فرهنگی می توان به صورت جزئی تغییراتی اعمال شود که انگیزه اقتصادی نیز بیشتر شود.
نظر شما