به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «جلال ولی الهی» عضو هیات علمی مرکز تحقیقات دانشگاه شهید رجایی به مناسبت هفته پژوهش در نشست علمی با موضوع علوم انسانی و محیط زیست در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به ابعاد محیط زیست از منظر علوم انسانی با نگاهی به آموزه های جهان شمول نهج البلاغه پرداخت.
«سیمین ناصری» معاون پژوهشی پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در خصوص آلاینده های زیست محیطی و چالشهای بهداشتی آنها در ایران مطالبی ارائه کرد.
« سید علی اصغری» عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در این نشست به مسایل و لوازم در حوزه محیط زیست فلسفه محیط زیست ، ارزش ذاتی طبیعت، مباحث جهانی در خصوص توسعه پایدار و محیط زیست ، اصول توسعه پایدار که شامل حفظ حقوق نسلهای آینده، اقتصادی بودن فعالیت ها، اشتغال زایی و حفظ محیط زیست است، پرداخت.
«زهرا پارساپور» نیز در این نشست علمی به نقش علوم انسانی در حل بحران های زیست محیطی پرداخت و گفت: ادبیات همچنان که می تواند فرهنگ سازی کند، می تواند فرهنگ شکنی کند و در اصلاح رفتار ما با طبیعت کمک کند.
عضو هیات علمی پژوهشکده زبان و ادبیات فارسی به دیدگاه های پژوهش های مختلف در حوزه زبان شناسی و ادبیات زیست محیطی اشاره کرد و گفت: نقد بوم گرا در تصحیح نگاه ها به پدیده های محیط زیستی و فرهنگی نقش دارد.
نظر شما