فرزاد رستمی، مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بوشهر، از بازآفرینی 13 محله بافت ناکارآمد استان بوشهر خبرداد و اظهار کرد: در سطح کشور 2 هزار و 700 محله بافت ناکارآمد شناسایی شده است که بایستی هر سال 270 محله باز آفرینی شود و با توجه به اینکه در استان بوشهر 13 محله ناکارآمد برای بازآفرینی مصوب شده است لذا با اجرای این طرح ها و بازآفرینی محلات، 1 هزار و 981 فرصت شغلی مستقیم ایجاد خواهد شد.
بازآفرینی بافت ناکارآمد محلات بوشهر با اعتبار 53 میلیارد و 800 میلیون تومان
مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر بیان کرد: اخیراً تفاهم نامه ای بین راه و شهرسازی و دستگاه های ذیربط در راستای بازآفرینی محلات هدف اتخاذ شده است که سهمیه استان بوشهر 1 هزار و 345 واحد مسکونی است و به ازای هر واحد 40 میلیون تومان تسهیلات با سود 9 درصد ارائه می شود.
وی از ساخت فرهنگ سرا، مدرسه، دیوار حفاظتی، خانه محله، چمن مصنوعی و فضاهای ورزشی خبر داد و بیان کرد: 29 میلیارد و 400 میلیون تومان نیز برای بخش های روبنایی، زیرسازی و توانمند سازی سهم استان بوشهر است.
رستمی بیان کرد: شهرهای بوشهر و برازجان بیشترین مساحت بافت ناکارآمد شهری را در سطح استان بوشهر دارا هستند و همچنین نیز شهرهای خورموج و اهرم از دیگر شهرها در این مبحث هستند و در این خصوص اولویت با شهرهای بالای 50 هزار نفر است ولی در استان بوشهر از ردیف های دیگر برای بازآفرینی در شهرهای خورموج و اهرم نیز در صورت تصویب، هزینه خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر به توضیح در خصوص پروژههای مناطق نفتخیز در شهرستانهای دشتی و تنگستان پرداخت و اشاره کرد: مسیر کاکی به شیخیان شهرستان دشتی با احداث پل بر روی رودخانه مند به طول 30 کیلومتر کوتاهتر میشود.
وی ادامه داد: پروژههایی که تا کنون در شهرستان دشتی مورد بازدید قرار گرفته است در ورودی شهر خورموج از مسیر جاده ای بندر بوشهر با حضور مسئولان استانی بازدید شد و که قسط اول آن پرداخت شده و مابقی نیز در ماههای آینده پرداخت میشود و آماده بهرهبرداری است.
رستمی توضیح در خصوص پل ارتباطی کاکی به دهستان کبگان و روستای شیخیان شهرستان دشتی که از دغدغههای مسئولان و مردم این منطقه است، اظهار کرد: با احداث پل روی رودخانه مند طول مسیر جاده ای این نقاط را کوتاه تر می کند.
وی اضافه کرد: قرار شد از ناحیه استان مبلغ 50 میلیارد تومان کمک شود و مبلغ 1 میلیارد و 600 میلیون تومان فعلاً توسط وزارت نفت گذاشته شد تا بتوانیم این پروژه را مجدداً شروع کنیم و ان شاء الله با کمکهای استاندار بوشهر و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اعتبارات بیشتری را از وزارت نفت دریافت کنیم.
رستمی خاطرنشان کرد: محور دولتآباد به زیارت نیز مبلغ 10 میلیارد تومان از طرف وزارت نفت برای سال 1398 تأمین اعتبار شد و حدود 4 میلیارد تومان نیز توسط وزارت راه و شهرسازی تخصیصیافته و مجدداً محور قطعه بعدی دولتآباد به زیارت نیز فعال خواهد شد.
وی با اشاره به محور ناصری به شنبه در شهرستان دشتی نیز گفت: حدود 20 کیلومتر بهسازی این محور انجامشده و از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است که از مبلغ 5 میلیارد تومان وزارت نفت تاکنون مبلغ 2 میلیارد تومان آن تزریقشده است و ظرف روزهای آینده نیز مبلغ 500 میلیون دیگر نیز تزریق خواهد شد و اعتبارت خوبی از ناحیه استان گذاشتهشده که در هفته دولت در سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر به پروژه خورموج - لاور به کارخانه سیمان مند اشاره و یادآور شد: حدود 10 میلیارد تومان قرار است توسط وزارت نفت هزینه شود و هزینه قطعه اول آن از مبلغ 5 میلیارد تومان تاکنون 2 میلیارد تومان آن تخصیصیافته است و امید داریم این پروژه فاز به فاز زیر ترافیک قرار گیرد.
وی در پایان عنوان کرد: در بخش تنگستان نیز مهمترین مسیر ارتباطی محور بوشهر - دیر بود که قسمت عمدهای از این پروژه در شهرستان تنگستان فعال است و تفاهمنامه کلی آن 56 میلیارد تومان بوده که تا الان حدود 15 میلیارد تومان تزریق اعتبارشده و مبلغ 5 میلیارد تومان نیز با تفاهمنامهای که صورت گرفت به منظور عملیات آسفالت مجدد بود که حدود 2 میلیارد تومان آن تخصیصیافته است و ظرف 20 روز آینده نیز آسفالت بوشهر - دیر هم مجدداً شروع و کلید خواهد خورد.
نظر شما