مسجد نمونه عینی حاکمیت ارزش های اسلامی است

مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری حضرت قائم (عج) نوشهر با بیان اینکه مسجد در جایگاه اصل خود، یک الگوی ارزش گذاری است، از آن به عنوان نمونه عینی حاکمیت ارزش های اسلامی نام برد.

فریدون مقیمی، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری حضرت قائم (عج) نوشهر، امروز (23 مهر)، مسجد را به عنوان یکی از مهم ترین نهادهای دینی برای جذب جوانان دانست و به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: آنچه در مسیر جذب جوانان به مساجد بیش از هر چیز دیگر حائز اهمیت است، شناخت روحیات جوانان و سنجش نیاز‌های آنان است.

 

وی خاطرنشان کرد: تمام سعی و تلاش دشمنان در خلوت کردن مساجد به عنوان پایگاه ضداستکباری است، بنابراین کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید جوانان را در مقابل تهاجم فرهنگی بیمه کنند.

 

مقیمی با تاکید بر ایجاد فضای معنوی بیشتر در مساجد و حضور فعال جوانان در کانون های فرهنگی و هنری و تلاش جهت عمران معنوی مساجد در کنار عمران مادی آن، افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید با ایجاد برنامه های شاد و مفرح فرهنگی و هنری در جذب بیشتر جوانان بکوشند.

 

وی، توجه به ظرفیت های برقراری و ارتباط متقابل با توجه به سنین مختلف افراد، الفت و دوستی با جوانان، برگزاری مسابقات و سرگرمی در مساجد و اهدا جوائز، تقسیم کار در مساجد بین جوانان، نشست و بحث های صمیمی با جوانان در مسجد، برگزاری اردوهای تفریحی و غیره را از عوامل جذب جوانان به کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست.

 

مقیمی با بیان اینکه مسجد در جایگاه اصلی خود، یک الگوی ارزش گذاری است و ارزش های فراموش شده در مسجد مطرح می شود، افزود: هر چند مسجد یک واحد اجتماعی کوچک است اما نماد یک جامعه اسلامی و نمونه عینی حاکمیت ارزش های اسلامی به شمار می رود.

 

مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری حضرت قائم (عج) نوشهر، برگزاری جشن های میلاد و مراسمات عزاداری ائمه اطهار، برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی، برگزاری کلاس های روخوانی و روانخوانی و تفسیر قرآن کریم، برپایی مراسم ادعیه توسل، کمیل و ندبه، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دینی برای نوجوانان و جوانان و برگزاری اردوهای تفریحی- زیارتی را از اهم فعالیت های این کانون برشمرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 74923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha