اعتبارات شهرستان خوسف رتبه «دوم» از ‌آخر/ آبرسانی با تانکر به ۶۸ روستا

شفیعی با اشاره به اینکه از ۱۹۴ روستای شهرستان خوسف، ۶۸ روستا با تانکر آبرسانی می شود، گفت: شهرستان خوسف به لحاظ وسعت سومین شهرستان وسیع استان و به لحاظ اعتبارات در بین ۱۱ شهرستان، رتبه دهم را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، فرماندار خوسف صبح امروز (سه شنبه ۲۷ آذر) در جلسه بررسی مشکلات روستاهای شهرستان خوسف، اظهار کرد: هدف از برگزاری این نوع جلسات، توجیه مشکلات و تکرار وضعیت بد اعتباری شهرستان خوسف نیست، بلکه هدف این است تا بر اساس واقعیت‌ها و امکانات موجود و همچنین اعتبارات شهرستان، مشکلی رفع شود.

 

»محمد شفیعی» افزود: هدف از بررسی مشکلات روستاها، توجه به اولویت ها است تا بر اساس اقتضای شرایط گامی در راستای بهبود شرایط روستاها برداشته شود.

 

وی اضافه کرد: حل تمام مشکلات روستاهای خور، نوغاب و سروباد با توجه به محدودیت اعتبارات امکان پذیر نیست چرا که تمام بودجه شهرستان هم اگر در این روستاها هزینه شود، مشکلات به صورت کامل برطرف نمی شود.

 

سومین شهرستان وسیع استان نیازمند اعتبار بیشتر است

فرماندار خوسف گفت: شهرستان خوسف به لحاظ وسعت سومین شهرستان وسیع استان و به لحاظ اعتبارات در بین ۱۱ شهرستان استان، رتبه دهم را به خود اختصاص داده است که در این خصوص مسئولان استان باید چاره جویی کنند.

 

شفیعی با اشاره به اینکه از 194 روستای شهرستان خوسف، 68 روستا با تانکر آبرسانی می شود، ادامه داد: اعتبارات در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و مسئولان شهرستانی نمی توانند در این خصوص اقدامی انجام دهند چرا که ملاک تخصیص اعتبارات هر شهرستان، تعداد جمعیت است.

 

وی با تاکید بر اینکه با این مشکلات اعتباری، نمی توانیم تمامی تقاضاهای شوراهای روستاها را برطرف کنیم، تاکید کرد: شهرستان خوسف پیگیر اعتبارات لازم است و درخصوص مشکلات عدیده، تلاش شده که از منابع دیگر مشکلات را تا حدی رفع کند.

 

شفیعی اظهار کرد: از روزی که فرماندار شدم سعی کرده ام عدالت اعتباری را رعایت کنم و برای ما روستای نزدیک به استان با روستای دور از استان فرقی ندارد و باید تمامی روستا سهم اعتبارات یکسان داشته باشد.

 

شوراها پیگیر مصوبات و مطالبات خود باشند

وی گفت: صورتجلسات، مشکلات و موارد قابل بحث به پیگیری خود شوراها هم بر می گردد و ما از شوراها انتظار داریم که با وجود 194 روستا پیگر مطالبات خود باشند.

 

شفیعی از شوراها خواست تا مسئولان را رودروی مردم قرار ندهند، چرا که باید یکسری اعتبارات و امکانات لازم وجود داشته باشد؛ تا مشکی رفع شود.

 

وی در خصوص مشکل راه ها و روشنایی آن که از سوی یکی از اعضای شورا مطرح شد، افزود: در خصوص بحث راهداری و روشنایی معابر روستای خور، تاکنون 200 میلیون تومان اعتبارات در نظر گرفته شده که قطعا مبلغ بسیار ناچیز است ولی این خود یک قدم به جلو است.

 

فرماندار خوسف در خصوص مشکل شهرک دامپروری روستای نوغاب، گفت: قرار است که انشعاب آب و برق موقت بابت ساخت و ساز به شهرک اختصاص یابد.

 

وی اظهار کرد: تعداد 68 روستای شهرستان خوسف با مشکل آب مواجه هستند که به دلیل کمبود اعتبارات نمی توانیم مشکل را حل کنیم.

 

فرماندار خوسف خطاب به اعضای شورای روستاهای خور، نوغاب و سروباد درخصوص ایجاد بندهای خاکی، افزود: تنها یک لودر کار خاکبرداری را انجام می دهد که نیازمند فرصت بیشتری هستیم.

 

شفیعی درخصوص جابه جا کردن تیرهای برق حادثه ساز، گفت: جابه جایی این تیرهای برق در اختیارات دهیاری روستاهاست.

 

وی افزود: تعداد 40 درصد شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوسف فرسوده شده و هدر رفت آب دارند چراکه لوله ها از جنس فلز و پوسیده هستند که باید در این راستا، آب و فاضلاب این مورد را در اولویت های کاری خود قرار دهد.

 

تلفن ثابت از دیگر مشکلات روستاهای خور، نوغاب و سروباد بود که فرماندار خوسف در این خصوص افزود: فرمانداری نیز از شرکت مخابرات گله مند است چراکه دستگاه های تلفن ثابت برای اضافه کردن خطوط تلفن، با مشکل مواجه است.

 

وی افزود: در خصوص رفع این مشکل یک کارشناس اختصاص داده شده که از روستاهای شهرستان خوسف سرکشی و مشکل را بررسی کند.

 

آغاز گازرسانی به بخش ماژان

شفیعی در ادامه به مشکل گاز رسانی روستاهای خور، نوغاب و سروباد اشاره کرد و افزود: بعد از 15 سال پیگیری، مطالبات به نتیجه رسیده و منتظر اعتبارات هستیم و هم اکنون نیز گازرسانی بخش ماژان شروع شده است.

 

وی درخصوص توجه به اشتغال جوانان این سه روستا، گفت: تنها روستایی که در شهرستان برای آن خط اعتباری مخصوص تسهیلات در نظر گرفته شده است، روستای خور است که انتظار می رود خود مردم پیگیر مطالبات خود باشند.

 

گفتنی است که در جلسه ای که به منظور بررسی مشکلات روستاهای خور، نوغاب و سروباد برگزار شد، «محمد بهمدی»، عضو شورای اسلامی روستای سروباد، اظهار کرد: جاده ترانزیتی این روستا نیاز به بلوار، نورپردازی و ورودی این جاده نیاز به آسفالت دارد.

 

وی افزود: تعداد پنج قنات روستا در تقاطع با جاده ترانزیتی است که نیاز به مرمت و بازسازی دارد.

 

رئیس شورای روستای خور اضافه کرد: قنات مشترک روستای نوغاب و سروباد هنوز گلی است و نیازمند لوله گذاری است.

 

در این جلسه همچنین «احمد شیدایی»، رئیس شورای روستای خور از بازسازی بناهای تاریخی این روستا تشکر و قدردانی کرد و در ادامه به مصوبه جابه جایی تیرهای برق حادثه ساز اشاره کرد و افزود: علی رغم پیگیری های صورت گرفته در راستای جابه جایی این تیرهای برق، هنوز جابه جایی ای انجام نشده اند.

 

شیدایی گفت: مرمت و بازسازی قنات های روستاهای خور نیازمند توجه خاص مسئولان است.

 

شبکه های آبرسانی روستاهای خور، نوغاب و سروباد نیازمند اصلاح

وی یادآور شد: شبکه آبرسانی روستاهای خور، نوغاب و سروباد فرسوده است و هر روز شاهد ترکیدگی لوله ها هستیم که در خصوص رفع این مشکل باید چاره جویی شود.

 

اختصاص زمینی برای پایانه مسافربری، بذرپاشی مراتع و نصب پنل های خورشیدی از دیگر تقاضاهای رئیس شورای اسلامی روستای خور بود.

 

 

 

کد خبر 748944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha