قصه گویی در دنیا رسانه فراگیر است

رحماندوست با بیان اینکه رواج قصه گویی نسبت به گذشته بیشتر شده است، گفت: بیش از ۲۰ نوع قصه گویی را می توان مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، بیست‌و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون امروز(دوشنبه، 26آذر) در حالی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افتتاح شد که آیین نکوداشت مصطفی رحماندوست در این مراسم برگزار شد.

 

«مصطفی رحماندوست»، در اففتاحیه بیست و یکیم جشنواره بین المللی قصه گویی کانون گفت:حدود 40 سال پیش به فکر افتادم که قصه گویی را سر و سامان دهم . در دانشگاه علامه طباطبایی درس دو واحدی قصه گویی راه انداختم. متوجه شدم این درس کتاب ندارد و اولین کتاب قصه گویی با عنوان قصه گویی و راه و رسم آن را نوشتم.

 

این نویسنده، شاعر و مترجم با بیان اینکه به قصه گویی زیاد فکر کردم، عنوان کرد: قصه گویی به عنوان مقدمه مطالعه در جهان ثابت شده است. بنده، آقای چینی فروشان، مدیر عامل اسبق کانون و کانون ، جشنواره قصه گویی را راه اندازی کردیم.

 

وی با اشاره به اینکه قصه گویی لازمه زندگی است، بیان کرد: قصه گویی نسبت به گذشته رواج یافته است. در قدیم فقط پدربزرگ و مادربزرگهای بیکار قصه می گفتند اما اللان جشنواره ای برای قصه گویی برگزار می شودجشنواره ای که 21 سال است که تداوم دارد . در حال حاضر 20 کتاب قصه گویی داریم و وضعیت قصه گویی ئر کشور خوب است هرجند با حارج ارز کشور فاصله درد.

 

رحماندوست با بیان اینکه امروزه قصه گویی در دنیا رسانه ای فراگیر است، تصریح کرد: امروز قصه گویی، جشنواره بین المللی دارد. شیوه های قصه گویی متنوع است. امروز عصر در کانون از یک نوع قصه گویی با عنوان قصه گویی تعاملی پرده برداری می کنم. 20 نوع قصه گویی را به عنوان کارگاهی می توانیم مطرح کنیم. گسترش قصه باعث گسترش مطالعه می شود.

 

فاضل نظری، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، محمدرضا زمردیان رییس بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی و معاون فرهنگی کانون، احترام برومند، فرهاد حسن‌زاده، لیلی رشیدی، منصور ضابطیان و علی خانجانی هیات داوران بخش ملی، غلامرضا امامی، نویسنده و مترجم و از مدیران سابق کانون، مصطفی رحماندوست، مجتبی رحماندوست، مجید قناد و هشت قصه‌گوی خارجی جشنواره در این مراسم حضور داشتند.

کد خبر 748648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha