رسیدن به کمال شرط قبولی نماز است/  نماز بدون کلمات مستحبی هفده کلمه است

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی گفت: یکی از شروط نماز مورد قبول قرار گفتن نماز است، مانند فردی که زکات نمی‌دهد اما نماز می‌خواند نماز او در تجوید مورد قبول است ولی مورد قبول درگاه حق نیست.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در جلسه درس تفسیر قرآن کریم که یکشنبه ۲۵ آذر ماه در دانشگاه تهران، برگزارشد گفت: ما سالها‌ها است که سوره حمد را در نمازهای خود تکرارمیکنیم بنابراین باید توجه داشته باشیم که الفاظ آن را درست تلفظ کنیم، اگر محل حروف درجملهای جابه جا تلفظ شود درمعنای آن جمله اثر می گذارد.

این مفسرقران کریم افزود: نماز بدون کلمات مستحبی هفده کلمه است. دو کلمه «الله اکبر» و «مالک یوم الدین» را همه صحیح تلفظ می‌کنند، درتلفظ بقیه کلما‌ت مانند (ح جیمی)، باید محکم گفته شود در حرف (صاد) صوت صدا باید احساس شود، مورد دیگر (عین) است باید غلیظ  ادا شود.

این مفسر قرآن با بیان اینکه برطرف کردن اشکالات نماز پنج دقیقه وقت لازم دارد، عنوان کرد: همانطور که به مسائل دنیایی می‌پردازیم به مساله نماز هم توجه کنیم. در اسلام کمیت مهم نیست کیفیت انجام نماز مهم است.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی ادامه داد: یکی از شروط نماز مورد قبول قرار گفتن نماز است، مانند فردی که زکات نمی‌دهد اما نماز می‌خواند نماز او در تجوید مورد قبول است ولی مورد قبول درگاه حق نیست.

وی در ادامه رسیدن به کمال را شرط قبولی نماز دانست و گفت: کسی که همسایه مسجد است اما نماز خود را در منزل به جای می‌آورد اگرچه نماز او باطل نیست و قبول درگاه حق است اما کامل نیست. 

این مفسر قرآن کریم در پایان خاطرنشان کرد: باید به نماز همه افراد خانواده توجه کنید تا نسل آینده هم با نماز صحیح تربیت شوند.

کد خبر 748394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha