به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « scroll.in»، مسلمان بودن در دنیای امروز غرب که نفرت پراکنی در آن به امری عادی تبدیل شده است چگونه است؟ چطور می شود هر روز لفاظی هایی را شنید که قصد آن خدشه کردن کل جامعه مسلمانان است؟ تا چه زمانی می توان به سوال هایی نظر این جواب داد که «چون حجاب داشتی آن مرد به دنبالت می دوید؟».«آیا فرزندانت به این خاطر که مسلمان هستند در مدرسه آزار می بینند؟» .«آیا کشوری که در آن زندگی می کنید قوانین جدیدی را وضع می کند که به طور خاص جامعه شما را هدف قرار می دهد؟»
«اسماء زینت خان» نویسنده مسلمانی که در کانادا زندگی می کند در سری داستان های «مسلمان بودن در غرب» به بیان همه این مشکلات و چالش هایی که مسلمانان با آنها مواجه هستند،می پردازد.
کارآگاه «عیسی ختاک» که ریاست بخش پلیس «تورنتو» است،شخصیت اصلی داستان های «خان» محسوب می شود.
خان در این باره می گوید: «من سعی می کنم به داستان هایی بپردازم که به بعد مشترک همه انسان ها یعنی انسانیت می پردازد. داستان های برای شناخت بیشتر مسلمانان،اینکه به چه چیزهای ایمان دارند و چگونه زندگی می کنند.»
خان می افزاید:داستان های من متمرکز بر «هویت» است و اینکه چگونه هویت عاملی تعیین کننده در بسیاری از موارد نقض حقوق بشر است.
در حالی که پوپولیسم راست گرا در کشورهای اروپایی به دنبال خدشه کردن چهره اقلیت ها و به ویژه مسلمانان است ،نوشته های «خان» به دنبال راهی برای مقابله با این روند است و داستان هایش مانعی بر سر راه همه این لفاظی ها ایجاد می کند.
نظر شما