به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابطعمومی ادارهکل کانون استان سمنان، مهدی جمال ، از انتخاب و معرفی چهار اثر پژوهشی اعضا و دو اثر اقدامپژوهی مربیان مراکز فرهنگی هنری از سوی واحد آموزش و پژوهش این استان خبر داد و گفت: در سال ۱۳۹۷ دو فراخوان پژوهشی با عنوان «همیشه آباد باشی» و «سفیران کومش» ویژه اعضای نوجوان در استان اجرا و پس از داوری، چهار اثر برگزیده شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سمنان اظهار داشت: در فراخوان نخست، اعضا با الهام از آموزههای دینی و اسلامی به تحقیق و پژوهش با موضوع آب و اهمیت آن در چرخهی طبیعت، کشاورزی و زندگی مردم استان سمنان و در فراخوان دوم اعضای نوجوان با موضوع «اگر من سفیر گردشگری قومس بودم» بهمنظور انتقال موثر مفاهیم فرهنگی، تقویت حس کنجکاوی، ایجاد اعتماد به نفس، ایجاد شادی و نشاط اجتماعی، افزایش سطح دانش و آگاهی دربارهی مکانهای گردشگری به خلق اثر پژوهشی پرداختند.
وی هدف از این فراخوان را آشنایی با شیوههای خلاق نحوهی ارائه اثر به مخاطب، پرورش روحیه کنجکاوی و پرسشگری، تقویت اعتماد به نفس عنوان و خاطرنشان کرد: مربیان با برگزاری کارگاه پژوهش، نشستهای تخصصی با کارشناسان، بازدیدهای علمی، معرفی شخصیتهای تاریخی و مشاهیر بهصورت حضوری یا طرح دیواری و... به تشویق اعضا برای خلق آثار پژوهشی و گردآوری مطالب پرداختند.
گفتنی است در فراخوان «همیشه آباد باشی»، اثر پژوهشی مشترک فاطمه قاسمی و ریحانه ثامنی از گرمسار با عنوان «پیش بهسوی عبور از میدان واقعی جنگ» و پریسا سبحانی از سرخه با عنوان «صرفهجویی در آب» و در فراخوان «سفیران کومش» نیز اثر پژوهشی متین شادکام از سمنان با عنوان «اگر من سفیر گردشگری قومس بودم چگونه استانم را معرفی میکردم؟» و محمدامین ابوالخیریان عضو مرکز فرهنگیهنری شماره دو سمنان با عنوان «آسیابهای شهرستان سمنان» پژوهش برتر استان انتخاب شد.
همچنین آثار اقدامپژوهی ملیحه آقاحسینی از بسطام با عنوان «چگونه توانستیم با استفاده از فعالیتهای گروهی، جذب و پایدارسازی اعضای پسر کودک مرکز بسطام را بهبود بخشیم؟» و مریم صرفی از مرکز فرهنگیهنری شماره یک کانون دامغان با عنوان «راهکارهای آشنا کردن اعضای نوجوان مرکز با ادبیات کهن»، بهعنوان آثار برتر و برگزیده استان به مرحلهی کشوری راه یافت.
نظر شما