به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، این اثردرباره دختربچهای است که دماغش را دوست ندارد و طی ماجرایی دماغش قهر میکند و از او جدا میشود.
باقری درباره کتاب گفت: این داستان به مانند آثار دیگرم یک اثر فانتزی است. صحبت اصلی من در کتاب این است که به بچهها بگویم قدر داشتههایشان را بدانند زیرا هر عضوی در بدن یک کاربردی دارد که کارکرد آن باید مد نظر باشد نه فرم آن.
این نویسنده در پاسخ به این پرسش که نویسنده از بین دغدغههای شخصی و دنیای پیرامون بچههای امروزی کدام یک را باید انتخاب کند، اظهار داشت : هر دو به نوعی مکمل یکدیگرهستند، یک نویسنده دنیا را باید از منظر بچه امروز بنویسد همچنین زمانی که کار به رشته تحریر در می آید، ناخودآگاه دنیای درونی نویسنده و خاطرات دنیای کودکی به ذهنش متبادرمی شود.
در قسمتی از این داستان اینگونه آمده است: از آن طرف، وقتی درنا بدونِ دماغ از اتاق بیرون آمد، پدر و مادرش، با وحشت و تعجب، به او خیره شدند. مادر با ناراحتی فریاد زد: «ای وای، مادر!... دماغت... دماغت کو؟!»
درنا خندید و گفت: «رفت... خودش رفت... به جهنم که رفت!... راحت شدمها.»
پدر درنا، که میدانست او چقدر از دماغش بدش میآید، با عصبانیت به درنا گفت: «یعنی چه؟!... برو پیدایش کن. دماغت را کجا گذاشتهای؟ چه کارش کردهای؟!»
«درنا و دماغش» تولید حوزه هنری کودک و نوجوان است که در قطع خشتی و با قیمت 9000هزار تومان توسط سوره مهر منتشر شده است.
نظر شما