امداد رسانی به موقع از مهم ترین عامل های کاهش خسارت در مواقع بحرانی است

نجار، با اشاره به اهمیت آمادگی همیشگی اکیپ های امدادی، گفت: امدادرسانی به مواقع از مهم ترین عوامل کاهش خسارت در مواقع بحرانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، اسماعیل نجار، امروز(21 آذر) در  جلسه مدیریت بحران شهرستان چگنی، افزود: نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده و همچنین جلوگیری از ساخت و ساز در حریم رودخانه ها از عواملی است که در نقاط حادثه خیز باید مورد توجه قرار گیرد.

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، با اشاره به وجود 147هزار کیلومتر رودخانه در کشور، افزود: 90 درصد خسارت های ناشی از سیلاب 90 مربوط به حریم رودخانه هاست.

 

وی با اشاره به اهمیت پیشگیری و اجرای برنامه هایی در راستای افزایش آگاهی و توانمندی مردم، بیان کرد: امداد رسانی به موقع و تقویت شاخص های امدادی از دیگر اموری است که در مواقع بحران ضروری است.

 

نجار، ادامه داد: امدادرسانی به مواقع از مهم ترین عوامل کاهش خسارت در مواقع بحرانی است.

 

وی با بیان اینکه بحران پدیده ای آنی است، اما جامعه ای را تحت تاثیر قرار می دهد، ادامه داد: دولت با نظارت بر خسارت های ناشی از بحران و توزیع اعتبار جهت جبران خسارت وارده به مردم تلاش می کند.

 

نجار، با اشاره به اهمیت نوسازی و توجه به ساخت و ساز محکم و کارشناسی شده، ابراز کرد: در حادثه اخیر سیلاب استان های گیلان و مازندارن بیش از 275پل تخریب شد.

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین به سرمای اردیبهشت امسال اشاره کرد و افزود: این سرمای شدید منجر به از بین رفتن 750هزار هکتار باغ در کشور شد.

 

وی با اشاره به نقش قصور مردمی در این حوادث و خسارت های رخ داده شده، افزود: توجه به ایمنی کار از اموری است که باید مورد توجه مردم قرار گیرد.

 

نجار، با اشاره به  90میلیون دلار اعتبار پس از حادثه پلاسکو برای تجهیزات و امکانات آتش نشانی تایید شد، 670 واحد تولیدی با 51 سال درآمد اگر تنها نیم درصد از درآمد خود را صرف ایمنی می کردند این اتفاق نمی افتاد.

کد خبر 747363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha