به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «حسن رسولی» امروز 20 آذر در نشست خبری گفت: ادغام و کاهش حوزه های معاونت شهرداری تهران، حذف پست های قائم مقام یا جانشین و مشاور در تمام واحدهای تجاری، مناطق، سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری تهران یک اقدام بزرگ است که آن را به جراحی شهرداری تهران تشبیه کرده اند.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه طبق سند تغییر و تحول تا حدودی به یک تصویر گویا از شرایط مدیریت شهری دست یافته ایم، افزود: موضوع اصلاح ساختار در شهرداری، معاونت ها و شرکت های تابعه شهرداری را باید جدی بگیریم که این اصلاح ساختار تشکیلاتی شهرداری یکی از چالش های مدیریت شهری خواهد بود.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران بیش از حد بزرگ و فربه است، خاطرنشان کرد: شهرداری تهران به مهندسی مجدد ساختار و تجدید نظر در نظام تقسیم کار نیاز دارد و اگر نتوانیم این تشکیلات را جراحی کنیم نمی توانیم موانع را از سر راه برداریم.
رسولی با بیان اینکه باید تا حد قابل قبولی از یکپارچگی در شهرداری تهران برسیم، افزود: اصلاح ساختار و تشکیلات سازمان ها را در دستور کار قرار داده ایم و سازمان ورزش شهرداری را نیز به عنوان پایلوت انتخاب کرده ایم اما برخی دوستان معتقدند ابتدا باید اساسنامه این شرکت ها و سازمان ها به تصویب برسد.
رسولی با بیان اینکه مقرر شده است شهرداری تهران لایحه ای برای طرحی اساسنامه شرکت ها و سازمان ها آماده کند، افزود: اصلاح تشکیلات شهرداری تهران طرحی پرتنش است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به توسعه افقی و عمودی شهرداری تهران در سال های اخیر افزود: به دلیل پهن پیکر بودن ساختار شهرداری تهران فعالیت ها به کندی پیش می رود و متاسفانه در مواردی نیز با موازی کاری و دوباره کاری در انجام ماموریت ها وجود دارد.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه از ۹ معاونت شهرداری تهران فقط ۶ معاونت مجوز لازم را دارند، خاطرنشان کرد: در شورای شهر طرح ادغام و کاهش حوزه های معاونت را تصویب می کنیم و شهردار باید در این زمینه اقدام کند و معاونت هایش را به شش معاونت کاهش دهد.
رسولی با بیان اینکه ادغام و کاهش حوزه های معاونت و حذف پست های قائم مقامی و مشاوره در راستای چابک سازی شهرداری است، افزود: حذف پست های غیر ضرور و برخی پست های فاقد شرح وظایف نیز در این راستا انجام خواهد شد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بررسی طرح اصلاح ساختاری شهرداری تاثیری بر وضعیت کارکنان ندارد، گفت: طبق مصوبات قانونی شهرداری باید سالانه شش درصد از حجم خود را سبک سازی کند.
رسولی در خصوص لازم الاجرا بودن کاهش پست مشاوران و معاونان در شورا گفت: مشاوران شورا هیچ کدام پست سازمانی ثبت شده نیستند و به صورت خرید خدمت برای جبران کم دانشی اعضا در حوزه های مختلف فعالیت می کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تصویب طرح الزام شهرداری به ادغام و کاهش حوزه های معاونت و حذف پست های قائم مقامی و مشاوره تصمیم سختی است و اگر اجرا شود به نفع حقوق عمومی مردم است.
وی با بیان اینکه در شهرداری مناطق، نواحی، سازمان ها و شرکت ها سه دسته مشاور داریم، اظهار داشت: مشاورانی که پست سازمانی دارند به طور قطع در این طرح حذف می شوند. همچنین برخی مشاوران که ابلاغ های انشایی دارند و برخی نخبه و متخصص هستند، اعضای شورا نسبت به حذف مشاوران دسته اول و دوم که غیر ضرور هستند، تاکید دارد.
وی در ادامه اظهار داشت: شهردار یا مدیرعامل هر منطقه باید در ساختار رسمی جانمایی هایی داشته باشد و نظام تقسیم کار بدون قائم مقام و جانشین بازتعریف شود.
رسولی با بیان اینکه با تصویب این طرح حداقل 250 مدیر ارشد که شامل مشاور، قائم مقام، معاونان مناطق در سطح شرکت ها، سازمان ها و مناطق حذف می شوند، تاکید کرد: تصویب این طرح تصمیم نیمه سختی است که قطعا باعث ایجاد نارضایتی برخی افراد خواهد شد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بازنشسته های شهرداری گفت: معاون منابع انسانی لیست افراد بازنشسته در شهرداری را داده است و این افراد از شهرداری رفته اند.
نظر شما