به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه استان قزوین، آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در دیدار با جمعی از دانشجویان استان بیان کرد: در کلام رهبری به طور دائم امیدبخشی، امیدواری و بشارتِ پیروزی قطعی حق بر باطل مشاهده می شود و دانشجویان هم پیرو فرمایشات رهبری نگاه ویژه ای به امیدآفرینی در جامعه داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی بسیار عظیم و گسترده است و نباید به فراموشی سپرده شوند؛ پیش از پیروزی انقلاب اسلامی طلبه و دانشجو در مقابل خوف، خطر و ستم رژیم شاهنشاهی با ایثار و فداکاری ایستادند و با جانفشانی انقلاب را به پیروزی رساندند.
وی عنوان کرد: کسانی آمدند و بنای انقلاب اسلامی را با سختی ها و مشقت های فراوان گذاشتند و برای مردم ارتقا، منزلت و عزت آوردند و لازم است امروز ما بر این ارتقا، منزلت و عزت اضافه کنیم و آن را تنزل ندهیم و دوران دفاع مقدس نمونه ای بود که بر منزلت انقلاب و مردم افزوده شد.
آیت الله عابدینی اعلام کرد: مشاهده می کنیم هر روز ما نیرومند تر از گذشته شده ایم و بر تعداد انقلابیون اضافه شده است و امروز شاهد راهپیمایی 20 میلیونی اربعین هستیم و این ادامه همان مسیر است و این سرمایه عظیمی برای ما محسوب می شود.
وی در ادامه دین سیاسی و سیاست دینی را یکی از مسائل بسیار جدی و از دغدغه های مهم طلاب و دانشجوها معرفی کرد و افزود: یکی از بلاهایی که امروز بر سر ما می آید، این است که آدم هایی متدین نما در فضای جامعه هستند که دنبال دین سیاسی و قرآن سیاسی هستند و دنبال سیاست دینی و سیاست قرآنی نبوده اند و بنا هم ندارند که اینگونه باشند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین اعلام کرد: دین سیاسی یعنی اینکه ما دین را ابزار قرار دهیم تا به اهداف دنیایی خود دست پیدا کنیم، ما امروز از ناحیه کسانی که دین را به عنوان ابزاری می خواهند تا به اهداف خود برسند آسیب جدی می بینیم و اهداف آنها مقام، مال و شهرت است.
وی تأکید کرد: آنها بی دین هایی هستند که نقاب دین به چهره زده اند و جز نفاق چیزی با خود ندارند، اما گاهی آنقدر شهرت کسب کرده اند و در جامعه باور مصنوعی و دروغین ایجاد کرده اند که به سختی می شود، کاری کرد.
آیت الله عابدینی اعلام کرد: باید شرایط جامعه را از ناحیه دین سیاسی و سیاست دینی مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم و آسیبها و آفت های این حوزه را بررسی و شناسایی کنیم و در حد توان به مبارزه با آنها بپردازیم و جامعه را به سمت درست آن که مورد تأیید دین قرار دارد، هدایت کنیم.
وی اظهار کرد: یکی از دغدغه هایی که امروز دانشجویان مطرح کردند، این است که عده ای در دانشگاه ها نمی گذارند تا دانشجویان حرف و دغدغه های خود را مطرح کنند، آن چیزی که از دین یاد گرفتیم و ائمه اطهار (ع) و بزرگان دینی بر آن تأکید داشته اند، حفظ کرامت انسانی است و ترساندن و محدود کردن با کرامت انسانی همخوانی ندارد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: خداوند قرآن کریم، پیامبر (ص) و انسان را کریم معرفی می کند و خداوند می فرماید ای انسان همه عالم را برای تو خلق کرده ام، تو را برای عبادت آفریده ام، عبادت را برای تقوا و تقوا را برای رسیدن به کرامت خلق کرده ام و انسان باید به این جایگاه برسد.
وی توضیح داد: دستیابی به مقام والای کرامت که هدف آموزه های دین است، با ترساندن و اجبار محقق نخواهد شد، خداوند متعال هم انسان را با ترس و اجبار به دین دعوت نکرده است و می فرماید در دین اجباری نیست و در هیچ جای شالوده دین اکراه و اجبار وجود ندارد.
آیت الله عابدینی یادآور شد: امام حسن عسکری (ع) می فرمایند اگر کرامت انسان خدشه دار شود، او فردی شرور خواهد شد و شما از شر او در امان نخواهید بود و امام علی (ع) هم می فرمایند اگر کرامت انسانی محفوظ بماند هیچ اشتهایی او را از راه درست بیرون نخواهد برد.
نظر شما