برخی مسائل فرهنگی، اخلاقی و ارزشی در دانشگاه ها در حال کم رنگ شدن است

عضو شورای شهر کرمان با شاره به اینکه مسئله اتباع بیگانه و افاغنه نیز مشکلات زیادی را در استان ایجاد کرده است، گفت: یکسری مسائل فرهنگی، اخلاقی و ارزشی در دانشگاه در حال کم رنگ شدن است و تقاضا داریم که استاندار به این مسائل ورود پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمد فرشاد، رئیس شورای شهر کرمان امروز ( 18 آذر ) در دیدار با استاندار کرمان با اشاره به اینکه شورای شهر دارای 8 کمیسیون تخصصی است و نقطه قوت ما نیز همراهی و همدلی شورا با شهرداری است، افزود: خواسته شورای شهر از استاندار این است که دستگاه های که متولی شهر هستند، اگر امکان داشته باشد، مقداری اعتبار بخصوص برای پروژه های نیمه تمام در اختیار شهرداری قرار بدهند.

 

رئیس شورای شهر کرمان با بیان این مطلب که در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی، شورا بسیار حساس است بگونه ای که در تمامی پروژه هایی که در شهر اجرا می شود، شاخصه های اجتماعی و فرهنگی درنظر گرفته می شود، اظهار داشت: شورا تصمیم گرفته است که در کار اجرا دخالت نکند و شهرداری است که پاسخگوی مسائل اجرایی است.

 

کامیاب رئیس کمیسیون عمران شورای شهر کرمان در این جلسه با اشاره به اینکه اگر عملکرد شهرداری ها خوب باشد یعنی رضایتمندی 70 درصد مردم حاصل شده است، افزود: یک مصوبه ای در شورای برنامه ریزی استان داشتیم که 10 درصد از محل تملک دارایی شهرها به شهرداری ها اختصاص پیدا کند که از این 10 درصد، 50 درصد به مرکز استان و 50 درصد آن به سایر شهرستان ها اختصاص پیدا کند.

 

منصور ایرانمنش عضو دیگر شورای شهر در این جلسه با اشاره به اینکه مسئله مدیریت بحران، شهر و استان ما را تهدید می کند و بنظر می رسد استانداردهای لازم و مدیریت های این حوزه خیلی با امکانات موجود همخوانی ندارد و نیاز دارد در این حوزه برنامه ریزی لازم انجام شود، ابراز داشت: با توجه به اینکه بافت قدیمی کرمان مساحت زیادی دارد، ضرورت دارد بحث بیمه همگانی زلزله اجرایی شود و منازل یک بیمه حداقلی داشته باشند.

 

وی با بیان مسئله حاشیه نشینی در شهر کرمان، افزود: باید برای رفع این موضوع امکانات بیشتری را در روستاها ایجاد کنیم همچنین در خصوص  معضلات بهداشتی آنها باید چاره اندیشی شود تا شاهد مشکلات موجود نباشیم.

 

معصوم زاده عضو شورای شهر کرمان در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه اگر بخواهیم اشتغال را در کرمان ایجاد کنیم، باید ارتباط استان با استان های مجاور و کشور بیشتر شود، افزود: هر ارگانی به صورت موازی کاری نباید جلسه برگزار کند بلکه در این زمینه باید هماهنگی لازم وجود داشته باشد تا این برنامه ها اثرگذارتر شود.

 

وی ادامه داد: باید درآمدهای پایدار را در استان داشته باشیم و یکی از این ظرفیت ها جهت ایجاد درآمدهای پایدار، حوزه گردشگری است که باید با شناسایی ظرفیت های این حوزه ها در زمینه اشتغال پایدار گام برداریم.

 

علی بهرامی عضو شورای شهر در این جلسه با بیان این مطلب که اگر دستگاه های دولتی انسجام بهتری پیدا کنند، برنامه ها سازماندهی شود، خاطرنشان کرد: در شهر کرمان هنوز درآمد مردم از طریق سنتی پیش می رود و به دنبال احداث پاساژ و مغازه هستند درحالی که اینها سرمایه گذاری نیست، هیچ کارآفرینی ندارد و ادامه چنین فرایندی موجب می شود که سرمایه مردم بطور عجیبی به طرف مغازه های خالی پیش برود و در نهایت این سرمایه ها از طریق سرمایه گذار از استان خارج می شود.

 

زهرا ایرانمنش عضو شورای شهر کرمان در این جلسه با اشاره به اینکه یکسری مسائل فرهنگی و اخلاقی و ارزشی در دانشگاه در حال کم رنگ شدن است و تقاضا داریم که استاندار به این مسائل ورود پیدا کند، عنوان کرد: بحث اتباع بیگانه و افاغنه نیز مشکلات زیادی را ایجاد کرده است لذا باید این مسئله آسیب شناسی شود که چرا در این استان افاغنه نسبت به سایر استان ها ورود بیشتری دشته اند.

 

وی ادامه داد: در کرمان فقط در حد شعار به ظرفیت بانوان توجه می شود لذا باتوجه به ظرفیت های که خانم های کرمانی دارند انتظار داریم بیشتر از این، از ظرفیت خانم ها در حوزه های مختلف استفاده شود.

 

محمدرضا میرحسینی عضو شورای شهر کرمان در ادامه این جلسه گفت: اگر بتوانیم بحث گردشگری در استان را فعال تر کنیم در حوزه اشتغال بسیار اثرگذار است اما متأسفانه در این زمینه پراکنده فعالیت می شود که این امر نیازمند همراهی و وحدت بیشتری در استان است.

 

وی با اشاره به اینکه ما امکانات و ظرفیت های زیادی در استان داریم اما از این امکانات درست استفاده نمی شود، بیان داشت: اگر بتوانیم استان را بهتر معرفی و پروازهای خارجی را داشته باشیم قطعا وضعیت بهتری بوجود می آید.

 

چناریان عضو شورای شهر کرمان در این جلسه با بیان این مطلب که سقف درآمد شهرداری در این سالها از 350 میلیارد تومان بیشتر نشده است، افزود: توزیع بودجه در شهرداری بدون نگاه کارشناسی بوده است و عدم وجود این نگاه کارشناسی موجب شده است که هیچ وقت رابطه ای علمی بر سیستم مالی شهرداری حاکم نباشد و فقط بر اساس درآمدها کارها انجام شده است.

 

وی با اشاره به اینکه ما در شورای پنجم تلاش کردیم که نظم و چارجوبی به بودجه شهرداری بدهیم، بیان داشت: بودجه سال 97، مبلغ 520 میلیارد تومان تصویب شده است که در ارزیابی 6 ماهه اول سال جاری حدود 47 درصد از درآمدهای پیش بینی شده محقق شده است.

 

عضو شورای شهر کرمان با بیان این مطلب که تلاش ما بر این است که در زمینه بودجه سازماندهی بر اساس معیارها انجام شود، ادامه داد: تلاش کردیم تعرفه ها و عوارض و همه لوایح را کارشناسی کنیم که لازمه آن حمایت همگانی است.

 

خدادادی عضو شورای شهر کرمان در این جلسه با اشاره به اینکه آرامستان کرمان واقع در مسجد صاحب الزمان الان جاندارد و آرامستان جدید هرچه زودتر باید مورد استفاده قرار بگیرد و امیدواریم که بتوانیم در سال 98 از آن استفاده کنیم، افزود: آرامستان جدید دارای دو معضل آب و برق است که در زمینه آب، شهرداری دو حلقه چاه را حفر کرده است اما معضل برق فقط استانداری می تواند مساعدت کند که امیدواریم هرچه زودتر این مسئله نیز مرتفع شود.

 

وی بیان داشت: قرار بود که در سفر رئیس جمهور مبلغ 50 میلیارد تومان به شورای شهر اختصاص پیدا بکند که تقاضا دارم در این زمینه نیز مساعدت شود.

کد خبر 746264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha