از دردسرهای اساتید ستاره‌دار تا لزوم شفافیت مالی در دانشگاه‌ها/ برنامه‌های فرهنگی دانشگاه‌ را سیاسی نکنیم

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند در این دیدار از حضور برخی اساتید ستاره‌دار در دانشگاه گلایه می‌کند و می‌گوید: چطور استادی که دین را عامل بدبختی ما می داند باید در دانشگاه تدریس داشته باشد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، جمعی از روسای دانشگاه و اعضای تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های بیرجند شامگاه (چهارشنبه14 آذر) با آیت الله «سید علیرضا عبادی»، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند دیدار کردند.

 

«علیرضا مصور»، نماینده انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشجویان دانشگاه بیرجند در این دیدار با انتقاد از برخی مسئولان که حل مشکلات کشور را در گرو رابطه با غرب می دانند، گفت: مسئولی که خود غرب گرا و اشرافی است، چطور می تواند مشکلات مردم را درک کند؟

 

وی همچنین با انتقاد از واردات بی رویه برخی کالاها به کشور و در نتیجه بیکاری کارگران ایرانی، گفت: نتیجه این واردات افسار گسیخته دولت و سپردن امور به افراد نااهل، جنبش کارگران هفت تپه می شود که هزینه هایی را بر نظام تحمیل می کند.

 

این دانشجوی دانشگاه بیرجند، روند طولانی دوبانده شدن جاده بیرجند- قاین، عدم رسیدگی به مشکلات پراوزهای مرکز استان و تعطیلی برخی کارخانه ها هم را از جمله مشکلاتی دانست که دولت باید به آنها ورود جدی داشته باشد و اظهارداشت: مسئولان بجای اینکه وقت خود را صرف ارتباط با غرب کنند، به میان مردم بروند و به مشکلات آنها رسیدگی کنند.

 

 

مصور در ادامه به برخی مشکلات صنفی دانشگاه بیرجند اشاره کرد و افزود: وضعیت سرویس های دانشگاه بیرجند و نداشتن سالن آمفی تئاتر بزرگ در دانشگاه بیرجند را مهمترین این مشکلات است.

 

وی با اشاره به اینکه در صورت حل مشکلات به راحتی می توانیم فعالیت کنیم، گفت: تقویت کار فرهنگی را وظیفه خود می دانیم و در این راستا آتش به اختیار عمل خواهیم کرد.

 

برنامه‌های فرهنگی دانشگاه‌ را سیاسی نکنیم!

«سید محمدرضا مزینانی»، نماینده انجمن های علمی دانشگاه بیرجند هم سخنان خود را با گلایه از نحوه برگزاری انتخابات انجمن های علمی آغاز کرد و گفت: انجمن های علمی باید محل تجمع دانشجویان نخبه و کوشا باشد اما با سیستم انتخاباتی که بر این مجموعه حاکم است، همه افراد با هر معدلی اینجا حضور دارند به جز خود نخبگان.

 

وی پیشنهاد کرد: دانشگاه برای این موضوع می تواند شروطی مانند معدل بالا، مصاحبه و ... را بگذارد تا هر فردی نتواند عضو انجمن علمی باشد.

 

این دانشجوی دانشگاه بیرجند افزود: متاسفانه معاونت های فرهنگی دانشگاه هیچ ساز و کاری را برای ملزم کردن دانشکده ها به اجرای برنامه های انجمن های علمی ندارند.

 

مزینانی با بیان اینکه نباید دیدگاه سیاسی در فعالیت های انجمن های علمی دخالت کند، گفت: سیاست باید جزو فرهنگ باشد نه اینکه تمام برنامه های فرهنگی را در دانشگاه ها از دید سیاسی ببینیم.

 

 

وی مدعی شد که برخی از اساتید دانشجویان را پله ای برای ترقی و رشد خود می دانند که این درست نیست و نباید این نگاه به دانشجو وجود داشته باشد.

 

دانشجویان پرانگیزه جهادی نیازمند حمایت هستند!

«سید جواد موسوی خواه»، دبیر جمعیت امام حسن(علیه السلام) بسیج دانشجویی استان نیز به نمایندگی از گروه‌های جهادی با اشاره به عدم حمایت مسئولان از نیروهای جوان و پرانگیزه جهادی برای رفع محرومیت ها گفت: همه ساله گروه های جهادی زیادی از سراسر استان به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته برای انجام کارهای عمرانی و فرهنگی و آموزشی می روند.

 

وی یکی از نیازهای اصلی حاشیه شهرها را نیاز اجتماعی در کنار کارهای فرهنگی عنوان کرد و گفت: تا زمانی که مسائل اجتماعی و معیشتی خانواده های محروم حل نشود، چطور می توان انتظار کارهای بزرگ فرهنگی داشت.

 

دبیر جمعیت امام حسن(علیه السلام) با بیان اینکه این جمعیت تلاش دارد تا بسته های غذایی و آموزشی را برای خانواده های محروم که دارای فرزند محصل هستند، تهیه کند، گفت: این گروه اقدامات خود را بیشتر در حاشیه شهر بیرجند انجام می دهد و به نوعی حامی دانش آموزان در خطر ترک تحصیل است.

 

 

موسوی خواه افزود: دانشجو و طلبه اگر در کنار همدیگر قرار گیرند بسیاری از مشکلات کشور را می توانند حل کنند، که این موضوع نیازمند کمک مسئولان نیز است.

 

وی از عدم سرکشی برخی مسئولان شهرستانی به روستاهای مناطق محروم استان گلایه کرد و گفت: به برکت گروه های جهادی، برخی از روستاهای محروم استان شاهد حضور مسئولان و بررسی مشکلات آن روستا هستند.

 

روحیه مطالبه گری در دانشجویان باید شکل گیرد

«دانیال مدبر عزیزی»، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند آخرین دانشجویی است که پای تریبون می آید و در همان ابتدا از روند اداری سخت دانشگاه ها برای کمک به تشکل ها برای برگزاری مراسمات و یا پروژه های مختلف گلایه کرد.

 

وی با بیان اینکه نقش حمایتی سازمان های بیرونی و داخلی دانشگاه از تشکل های دانشجویی تاکنون محقق نشده است، گفت: متاسفانه برای انجام یک کار گروهی دانشجویی در قالب تشکل در دانشگاه، آنقدر دچار روند طولانی اداری می شویم که انرژی ما گرفته می شود و این از کیفیت اجرای کار کم می کند.

 

این دانشجوی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه انگیزه بسیج دانشجویی و دانشجویانی که در این تشکل فعالیت دارند، اسلام است، اظهارداشت: مبارزه و جهاد همواره در همه دوران ها وجود داشته است، امروز در سنگر فرهنگ و اقتصاد باید با دشمن مبارزه کرد، لذا کار جهادی نیازمند مسئولان جهادی است که متاسفانه کمتر دیده می شود.

 

 

مدبر عزیزی ضمن تشکر از اقدامات رئیس دانشگاه بیرجند طی مدت اخیر و حمایت از تشکل های دانشجویی، گفت: متاسفانه در کشور و در سطح کلان ما روحیه کار جهادی را در مسئولان شاهد نیستیم و دید مسئولان نسبت به کار، یک دید کارمندی و در قالب ساعت اداری است.

 

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند که دانشجوی انقلابی باید مطالبه گر باشد، گفت: مسئولان دید خود را نسبت به دانشجو و تشکل های دانشجویی تغییر دهند، لذا لازم است که دانشجویان امروز تخریب چی افکار غلط نسبت به دانشجو و خط شکن مطالبه هایی باشند که رهبری از ما انتظار دارند.

 

پیگیر شفافیت مالی دانشگاه‌ها خواهیم بود!

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه در دانشگاه ها باید شفافیت مالی وجود داشته باشد، افزود: بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند امسال پیگیر شفافیت مالی دانشگاه بیرجند خواهد بود.

 

مدبر عزیزی ضمن گلایه از برخی مسئولان در دانشگاه ها که قانون را رعایت نمی کنند، گفت: مسئولان در سخنرانی های خود حرف از قانون و شهدا می زنند، اما در عمل آن را رعایت نمی کنند و یا به نفع خودشان تفسیر می کنند.

 

 

وی با اشاره به پیگیری های فراوان برای زیباسازی و ساماندهی مزار شهدای گمنام دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند، گفت: متاسفانه با وجود این پیگیری ها هیچ اتفاقی نیفتاده است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند از حضور برخی از اساتید ستاره دار که اصلا به ارزش های اسلامی توجهی ندارند در دانشگاه بیرجند گلایه کرد و گفت: در حال حاضر برخی از اساتید دانشگاه نه تنها به ارزش‌ها بها نمی دهند بلکه هنجارهای فرهنگی و اسلامی را زیر سوال می رند، غرب را الهه و آمال خود معرفی و به حجاب خانم‌ها گیر می دهند و دین را عامل بدبختی و عقب ماندگی می دانند، اینها به راحتی سر کلاس حاضر می شوند و با وجود تذکرات فراوان هیچ اتفاقی نسبت به عدم استفاده از آنها نمی افتد.

 

 

 

کد خبر 745667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha