به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ایکنا؛ آنطور که سنای آلمان در پاسخ به درخواست حزب سبزها اعلام کرده، این حملات به دست راستگرایان افراطی و همچنین دشمنان اسلام در آلمان انجام شده است. این آمار در حالی منتشر شده که مسئولان نیازی به حفاظت از مساجد برلین نمیبینند.
براساس آماری که سنای آلمان منتشر و رایزنی فرهنگی ایران در برلین آن را ترجمه کرده است، وضعیت امنیت مساجد برلین از سال ۲۰۱۶ تغییر زیادی نداشته و نمیتوان گفت که در حال حاضر خطر جدی مساجد برلین را تهدید میکند.
پلیس آلمان در مجموع ۱۴ مورد حمله به مساجد برلین را به عنوان «جرایم با انگیزه سیاسی» ثبت کرده که اکثر آنها توسط راستگرایان افراطی انجام شده است. به گفته پلیس سه حادثه نیز توسط جریانهای ایدئولوژیک خارجی صورت گرفته است.
علاوه بر این موارد، در سال ۲۰۱۶ بستهای برای مسجد «مولانا» در برلین ارسال شد که میتواند به عنوان جرم با انگیزه سیاسی شناخته شود. در بستهای که برای مسجد ارسال شده بود، نیمی از سر بریده شده خوک وجود داشت. در همان سال یکی از مدارس ابتدایی در برلین، کارت پستالی با محتوای ضداسلامی دریافت کرد؛ مسجد «سهیلیک» نیز چندین بار مورد حمله واقع شد. در این میان نباید آتشسوزی یکی از نهادهای فرهنگی ترکی در این شهر را فراموش کرد.
براساس گزارش «نوین روهر تسایتونگ» در سال گذشته ۱۰۶۹ حمله به مسلمانان و نهادهای اسلامی در آلمان صورت گرفته است؛ این آمار را وزارت کشور آلمان در پاسخ به درخواست فراکسیون حزب سبز در بوندستاگ منتشر کرده است.
همچنین احزاب چپ از مسئولان دولت فدرال خواستهاند که آمار مربوط به اسلامهراسی و جنایات علیه مسلمانان را در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۸ اعلام کنند. براساس پاسخی که اداره جنایی فدرال داده است، در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۸ در مجموع ۱۲۴ جرم به انگیزه اسلامهراسی گزارش شده و در هشت نفر در هشت مورد با عنوان دشمنی با اسلام مجروح شدهاند.
نظر شما