به گزارش خبرگزاری شبستان، تسنیم نوشت: یکی از موضوعاتی که امروز برخی به آن انتقاد دارند حضور بازیگران به عنوان مجری تلویزیون است. و البته برخی هم معتقدند هم بازیگر در عین توانایی میتواند عالم اجرا را تجربه کند و هم مجری میتواند با توجه به استعداد خود به صحنه بازیگری روی بیاورد.
در این راستا یک نکتهای وجود دارد آن توانایی و دانش اجراست که عمدتاً به جهت تجربه بازیگری و چهره بودن مورد توجه برنامهسازان و تهیهکنندگان قرار میگیرند اما فقط چهره اینجا کارآیی ندارد. مخاطب ما نباید محو سلبریتی شود بلکه محتوای برنامه توجهش را جلب کند.
ایرج نوذری در این باره میگوید: من از پدرم اجرای درست و جذاب را آموختم و تجربهای در مسابقه "ستارهها" و "از کی بپرسم؟" بدست آوردم. اما با این اوصاف اعتقاد دارم که مجریگری کار هرکسی نیست. حتماً دانش، پویایی، کارآمدی رسانهای و هنرمندی توأمان به کار میآید. امروز متأسفانه شاهد کپیبرداری از برخی مسابقات گذشته هستیم که مصداق بارز آن به مسابقه «ستارهها» برمیگردد. حتی برخی از عوامل مسابقه «ستارهها» در یکی از مسابقات فعلی حضور دارند که از این اتفاق متعجبم. چرا که همیشه به بنده اعتقاد داشتند و نمیدانم چگونه میشود اجرا را به شخص دیگری سپردهاند. من بارها گفتهام که جسارت کردم مدتی به عنوان مجری روی آنتن رفتم؛ زیرا اجرای برنامه به روز بودن و پویا بودن ربط دارد که کمتر شاهد این ویژگیها و شاخصهها که ملزومات یک مجری تلویزیونی است را در میان برخی مجریان شاهد هستیم.
او یکی از خصوصیات پدرش منوچهر نوذری را لازمه اتفاقات تلویزیونی و سینمایی امروز دانست و گفت: یادم میآید منوچهر نوذری همواره به نوآوری و خلاقیت اهمیت میداد و کارهای بکر و خلاقانهای انجام میداد. همین اتفاق باعث کامیابی این هنرمند شد و به ما هم این خصوصیات ویژه را آموخت. پدرم همواره به من میگفت عاشقانه کار کنم که خودش یک عاشق واقعی هنر بود. چرا که همهچیز مستتر در عشق بود و عشق مستتر در همهچیز.
نظر شما