«سردارموسی کمالی » در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به طرح "سرباز مهارت " گفت: این طرح از سال گذشته آغاز شده است بر همین اساس مقر شده، همه سربازان حداقل یک مهارت را کسب کنند. امسال طی برنامهای که در توافق با وزارت کار و سازمان آموزش فنی و حرفهای داشتیم قرار شد که به تعدادی از سربازان آموزش مهارت داده شود و سال آینده تعداد این افراد افزایش پیدا کند.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: در این زمینه رایزنی هایی با کلیه مبادی ذیربط از جمله وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی ، وزارت فناوری و اطلاعات و وزارت اموزش و پرورش و همچنین همه دستگاه هایی که با مهارت آموزی یا اشتغال ارتباط دارند صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه هدف از اجرای "طرح سرباز مهارت"شناسایی مهارت سربازان هنگاه اعزام است تصریح کرد: هدف بعدی، بکارگیری جوانان بر اساس مهارت است، در مرحله سوم افزایش مهارت در دستور کارمان قرار دارد.
سردار کمالی افزود: در مرحله چهارم سعی داریم با صدور گواهی نامه افراد جامعه را در جریان مهارت آموزی و اشتغال سربازان در داخل نیروهای مسلح قرار دهیم.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سپس با کمک بانک ها و دستگاه های مربوطه اقدامات لازم را برای اشتغالزایی سربازان انجام می دهیم.
سردار کمالی تصریح کرد:این اقدامات به این معنا نیست که این سربازان دیگر دوران سربازی خود را طی نکنند، چراکه اصل سربازی برای دفاع از حریم و امنیت کشور است و بنیه دفاعی کشور نیز وابسته به سربازان است. بنابراین نمیتوان آنان را جدا کرد و مثلا به مراکز کارآفرینی برد.
وی با بیان اینکه در طرح سرباز مهارت کلیه سربازان تحت آموزش و مهارت آموزی قرار می گیرند گفت: ولی با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته امسال ۲۰۰ هزار سرباز تحت مهادت اموزی قرار می گیرند.
وی با اشاره به تسهیلاتی که به سربازانی که دارای گواهی مهارت اعطا میشود اظهار کرد: در این زمینه در حال برنامه ریزی هستیم اما از سال آینده افزایش مرخصی، ارتقای درجه و تعیین تاریخ اعزام از جمله تسهیلاتی است که به این سربازان داده می شود.
سردار کمالی با بیان اینکه برای اشتغال سربازان هم تمهیداتی پیش بینی شده است، تصریح کرد: افراد دارای گواهی مهارت پس از پایان خدمت سربازی در زمینه اشتغال و فرصتهای کاریابی و بازار کار نیز در اولویت دستگاهها قرار می گیرند.
نظر شما