به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «فرهاد دژپسند» در بیست و پنجمین همایش ملی بیمه و توسعه از بیمه مرکزی خواست که تا پایان دولت دوازدهم از نظر تکنولوژی و نوآوری با کشورهای پیشرفته دنیا در حال رقابت باشد.
وزیر اقتصاد و امور دارایی در ادامه به بحث تحریم ها اشاره کرد و گفت: بعد از انقلاب ما در مواقع مختلف با تحریم ها مواجه بوده ایم و این دغدغه ها برای سرمایه گزاران مشکل ایجاد می کرده که بیمه باید ببیند این دغدغه را چگونه پوششدهد که تولید کننده در معرض دغدغه های غیر قابل پیش بینی نباشد.
وی به مشکلات بخش تولید نیز اشاره کرد و افزود: در کنار گران شدن ارز مشکلات دیگری برای بخش تولید وجود دارد و از آن جمله می توان به نبود بیمه عدم نفت اشاره کرد. این بیمه می تواند تولید کنندگان و سرمایه گزاران را از زمین گیر شدن نجات دهد و صنعت بیمه را در نفت پررنگ کنیم.
دژپسند تاکید کرد: ما نمی توانیم سرمایه گزاران و تولید گران را که از ارکان کشور هستند را رها کنیم و از سال ۹۱ تنها ۲ درصد رشد سرمایه گزاری داشته ایم که خوب نیست.
وی با تاکید براین نکته که باید فضای کسب و کار را بهبود دهیم،خاطرنشان کرد: باید صنعت بیمه برای حمایت از سرمایه گزاران ورود یابد و به بهبود این فضا کمک کند تا سرمایه گزاران احساس مالکیت داشته باشند.
وزیر اقتصاد و دارایی بر ضرورت بالابردن نوآوری در اقتصاد کشور تاکید کرد واظهار داشت: عدم توجه به کپی برداری را مد نظر قرار دهیم و واحدهای پژوهشی در اداره جات اقتصادی از جمله بیمه باید رشد یابند و به حلقه واصله برای اظهار نظر محقق و اساتید دانشگاه و صنعت ها تبدیل شوند.
دژپسند در ادامه با بیان این که باید نظر اساتید و دانشجویان در صنعت بیمه به کار گرفته شود، افزود: در آستانه ۱۶ آذر بهترین هدیه به دانشگاهیان به کار گرفتن نظرات آن ها در صنعت بیمه و گره زدن صنعت بیمه و دانشگاه است. باید به این سمت برویم که بیمه را مکانیزه کرده و در این رابطه از نظرات علمی بهره ببریم.
وزیر اقتصاد و دارایی مورد لازم دیگر برای پیشرفت صنعت بیمه را کوچک کردن بدنه بیمه دولتی دانست و خاطرنشان کرد: در این رابطه باید هزینه ها کاسته شود و این امر نیازمند خصوصی سازی در صنعت بیمه است و در لایحه بودجه آورده ایم که بیمه البرز هم خصوصی شود که بسیار خوب است اما کافی نیست. بخش خصوصی باید همه امور را به دست بگیرد و بخش دولتی نباید انگیزه ای برای ورود به مسائل خصوصی داشته باشد.
وی موارد فوق را راهکارهایی برای افزایش نفوذ بیمه در کشور ارزیابی کرد و افزود: باید از صنعت بیمه برای رشد و توسعه کشور استفاده کنیم تا پس از مدتی بگوییم خدا را شکر این بخش از ماموریت بیمه همه جامع عمل پوشانده شد./
نظر شما