گلایه فرماندار از جدی نگرفتن برنامه‌های ستاد توسط دستگاه‌های اجرایی

فرماندار بیرجند گفت: با توجه به اینکه اعضای ستاد مصوبات و برنامه‌های ستاد را خیلی جدی نمی‌گیرند گلایه مند هستیم و زمانی که جلسه‌ای برگزار و صورتجلسه‌ای تنظیم می‌گردد انتظار می‌رود تا پاسخ را دستگاه‌های ذیربط اعلام نمایند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی ناصری امروز (11 آذر) در جلسه ستاد بازآفرینی شهری بیرجند اظهارداشت: با توجه به اینکه اعضای ستاد مصوبات و برنامه‌های ستاد را خیلی جدی نمی‌گیرند گلایه مند هستم.

 

وی تصریح کرد: زمانی که جلسه‌ای برگزار و صورتجلسه‌ای تنظیم می‌گردد انتظار می‌رود تا پاسخ را دستگاه‌های ذیربط اعلام کنند.

 

فرماندار بیرجند ادامه داد: جلسات فنی نیاز به فضای شفاف و روشن برای اطلاع‌رسانی دارد.

 

ناصری با بیان اینکه حوزه بازآفرینی شهری حوزه مهمی بوده و نباید دستگاه‌های فکر کنند برای راهبری این حوزه اعتباری جدیدی توزیع می‌شود، یادآور شد: یکی از شاخص‌های توزیع اعتبارات شهرستانی حوزه بازآفرینی شهری است.

 

وی اضافه کرد: بازآفرینی شهری تنها وظیفه شهرداری‌ها نبوده و باید دستگاه‌های اجرایی پروژه‌های خود را به سمت بازآفرینی شهری هدایت کنند.

 

فرماندار بیرجند با اشاره به اینکه در جلسات ستاد بازآفرینی شهری نباید کارشناسی صورت گیرد بلکه باید تصمیم‌گیری در مورد پروژه‌ها شود، گفت: باید دستگاه‌ها در کوتاه‌ترین زمان پروژه‌های خود را با برنامه زمان‌بندی به این ستاد اعلام و تنگناهایی که آنها را در پیشبرد پروژه‌ها دچار مشکل ساخته را نیز بیان کنند.

 

ناصری با بیان اینکه متأسفانه از فضای اطلاع‌رسانی برای اطلاع‌رسانی به مردم استفاده نشده است، یادآور شد: باید اقدامات ستاد را جمع‌بندی و گزارش عملکرد کاملی در اختیار مردم قرار دهیم تا مردم مطالبه‌گری و پیگیری کنند.

 

وی از دستگاه‌های اجرایی خواست تا طرح‌های مدون خود را به فرمانداری اعلام تا در صورتی که اعتبارات تکافوی این طرح‌ها را نداشته باشد از حوزه اجتماعی وزارت کشور پیگیری برای جذب اعتبار صورت گیرد.

 

معاون عمرانی فرماندار بیرجند نیز در ادامه این جلسه اظهارداشت: محدوده و محلات هدف طرح بازآفرینی شهری بیرجند در سه حوزه بافت تاریخی و فرسوده، سکونتگاه‌های غیررسمی و محدوده‌های ناکارآمد مشخص شده است.

 

مهدی رونقی ادامه داد: تمام محدوده‌های مشخص شده به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ و اعلام شده است.

 

وی با بیان اینکه ماهیت بازآفرینی شهری، ماهیت کالبدی نیست بلکه تکیه بر مشارکت و استفاده از ظرفیت مردمی با توجه به نیاز دستگاه‌های اجرایی در پروژه‌ها و با تکیه بر موضوعات اجتماعی است، افزود: پروژه‌های فیزیکی و کالبدی باید به محدوده‌ها کمک کنند.

 

معاون عمرانی فرماندار بیرجند با اشاره به اینکه قراراست ستاد ملی بازآفرینی شهری در خراسان‌جنوبی برگزار شود، اضافه کرد: باید جمع‌بندی از اقدامات صورت گرفته داشته باشیم تا بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم.

 

رونقی ادامه داد: اعتباراتی که در سطح ملی برای بازآفرینی شهری وجود دارد براساس تلاش شهرها تقسیم‌بندی می‌شوند بنابراین می‌توان با انجام اقدامات بیشتر جذب اعتبار بیشتری داشته باشیم.

 

 

 

کد خبر 744325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha