هنر ابزاری برای ترویج فرهنگ رضوی

امام جمعه سربیشه با بیان اینکه هنر ابزاری برای ترویج فرهنگ رضوی است، گفت: مسئولان در راستای برگزاری جشنواره ملی ترانه و شعر سپید رضوی باید با زبان شعر و هنر مطالب با ارزش رضوی را به نسل جوان و نوجوان انتقال دهند.

حجت الاسلام علی‌اکبر سنجری در گفتگو با خبرنگار شبستان  در بیرجند اظهار داشت: منش، رفتار و برخورد امام رضا(علیه السلام) برگرفته از فرهنگ اهل بیت(علیهم السلام) است که زندگی انسان را متغیر می کند.

 

وی با بیان اینکه فرهنگ رضوی یک فرهنگ باعزت و ذلت ناپذیر است، گفت: اگر به کلام اهل بیت(علیهم السلام) مراجعه کنیم در زمینه مسایل اجتماعی، سیاسی و ...قطعا زندگی ما دچار دگرگونی خواهد شد.

 

امام جمعه سربیشه با تاکید بر اینکه مسئولان وظیفه دارند سیره اهل بیت (علیهم السلام) را بازخوانی کنند، ادامه داد: مسئولین باید فرهنگ رضوی را بین مردم ترویج دهند و در زندگی خود نیز به آن عمل کنند و علی رغم توطئه های دشمن می توانند مردم را به گونه ای راهنمایی کنند که از سیره پاک رضوی بهره ببرند.

 

هنر، ابزاری برای ترویج فرهنگ رضوی

حجت الاسلام سنجری با توجه به اینکه فرهنگ اهل بیت (علیهم السلام) بسیار غنی است، اظهاز کرد: یکی از ابزارهای ترویج و گسترش فرهنگ رضوی می تواند هنر باشد و هنرمندان و شاعران می توانند با به روز کردن فرمایشات اهل بیت(علیهم السلام) برای بهره بردن انسان ها به ترویج و گسترش فرهنگ رضوی کمک کنند.

 

امام جمعه سربیشه با اشاره به اینکه مردم خراسان جنوبی مردمانی متدین، پاک و ولایی هستند، افزود: باید حداکثر استفاده از ابزار هنر به خصوص شعر و ظرفیت های موجود در استان برای گسترش و ترویج فرهنگ رضوی در جامعه داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی با وجود شاعران بزرگی همچون ابن حسام خوسفی از جایگاه خوبی در حوزه شعر و شاعری برخوردار است، گفت: شاعران و مسئولان در راستای برگزاری جشنواره ملی ترانه و شعر سپید رضوی باید با زبان شعر و هنر مطالب با ارزش رضوی را به نسل جوان و نوجوان انتقال بدهند.

کد خبر 743666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha