به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، دکتر محمد نوذری، صبح امروز (7 آذر) در در نشست با هیآت اندیشه ورزدر راستای کنترل و کاهش آسیب اجتماعی خودکشی، اظهار کرد: تدوین سند توسعه اجتماعی راه را برای عملیاتی کردن نتایج تحقیقات فراهم می کند.
وی، با تاکید بر عملیاتی کردن نتایج پژوهش ها و مطالعات انجام شده در حوزه اجتماعی، تصریح کرد: در این حوزه تحقیق ها، پژوهش ها و مطالعات بسیار زیادی انجام شده است اما امروز نیازمند اتخاذ راهبردی جدید هستیم و آن شیفت از حوزه تئوری به عمل است.
نوذری، با بیان اینکه یکی از راهبردهای اصلی ما در نحوه رویارویی با عوامل اجتماعی، آسیب های اجتماعی و بهره برداری از ظرفیت های موجود سند توسعه اجتماعی است، یادآور شد: عدم طرح و برنامه عملیاتی و آموزشی و توانمندسازی خانواده ها بویژه سنین ۱۵ تا ۲۵ سال در جهت کاهش مشکلات اجتماعی وخودکشی از نقاط ضعف مسئولین ذیربط می باشد
.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام، بابیان اینکه سند توسعه اجتماعی در سه برنامه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تدوین و اجرا میشود، گفت: آسیبهای اجتماعی یکی از تهدیدات بزرگ برای کشور محسوب میشود و یکی از علل اصلی خودکشی در ایلام ناهنجاریهای اجتماعی، ایلاتی و تعصبات آن میباشد.
وی، با تأکید بر اینکه برای مقابله اثرگذار با این آسیبها نیازمند مشارکت همگانی هستیم، یادآور شد: برنامههای جلوگیری از خودکشی باید اقدام محور باشد و سند توسعه اجتماعی در قالب سه طرح ازجمله خودکشی به وزارت کشور ارسالشده است که با تصویب آن زمینه عملیاتی کردن نتایج تحقیقات فراهم میشود.
نوذری، با تأکید بر برنامهریزی دقیق در جهت کاهش خودکشی، ابراز کرد: این برنامهها باید اقدام محور باشد و در کوتاهترین زمان بهصورت عملی و عملیاتی اجرا شوند.
گفتنی است، برگزاری جلسه توجیهی برای مدیران کل و فرمانداران شهرداران سمنها و ورود آنها در حوزه اجتماعی، آگاهی بخشی و آموزش عمومی به مردم در جهت کاهش معضلات اجتماعی و خودکشی از طریق رسانهها، تدوین طرح پژوهشی بهمنظور راهکارهای مناسب در پیشگیری از خودکشی توسط دانشگاه علوم پزشکی، برنامهریزی لازم در جهت اجرای برنامههای مختلف شاد موسیقی، گردشگری، فرهنگی و صنایعدستی و حمایت از طرحهای اجتماعی با محوریت کاهش خودکشی از طریق سمنها ازجمله مصوبات این نشست بود.
نظر شما