به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «وحید کیانی»، امروز (یکشنبه ۲۷ آبان)، در نشست خبری با اصحاب رسانه از برگزاری بیست و یکمین جشنواره ملی و بین المللی قصه گویی، گفت: این جشنواره (۳۰ آبان و یکم آذر) به مدت ۲ روز در سه منطقه کشور برگزار می شود و خوزستان میزبان شرکت کنندگان منطقه 3 کشور است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، با بیان اینکه خوزستان میزبان شرکت کنندگانی از استان های فارس، اصفهان، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر و چهارمحال بختیاری است، افزود: ۳۰ قصه گو در این مسابقات شرکت کردند که از این تعداد، پنج نفر به مرحله ملی راه پیدا خواهند کرد و در شب یلدا در تهران آثار راه یافته به این مرحله معرفی می شوند.
وی با اشاره به اینکه حسن دولت آبادی، علی خانجانی و فریبا خانلو به عنوان داور و خانم ها روستاپور و دارابی به عنوان ناظر در مرحله منطقه ای همراه ما خواهند بود، اضافه کرد: داوری آثار همزمان با کشور و به مدت ۲ روز در گیت بوستان اهواز برگزار می شود و سعی شده تا از داوران و ناظران صاحب نام و بین المللی در این مسابقات استفاده شود.
کیانی، از همکاری استانداری، سازمان آب و برق خوزستان و شهرداری کلانشهر اهواز با کانون پرورش فکری استان برای میزبانی این جشنواره خبر داد.
وی با بیان اینکه قصه ها فرصت های تازه ای از جمله بستر آشنایی با فرهنگ کهن ایرانی، خلاقیت و شکوفایی استعداد را برای کودکان فراهم می کند، اذعان داشت: قصه ها در شکوفایی ذهن مخاطبان و ایجاد وحدت نقش آفرین بوده و با توجه به ظرفیت های قومی متعدد در کشور، می توانیم روایتگر قصه های مرتبط با فرهنگ ایرانی باشیم و نه تنها در داخل کشور بلکه در خارج از مرزها نیز می توان برای تجلی آداب و فرهنگ کشورمان از آن بهره ببریم.
وی با اشاره به اینکه بخش قصه های تصویری ۹۰ ثانیه ای به جشنواره اضافه شده است، ادامه داد: در این بخش شرکت کنندگان می توانند با استفاده از گوشی موبایل به مدت ۹۰ ثانیه به تولید محتوا و قصه بپردازند و امیدوارم شرکت کنندگان خوزستانی رتبه های برتر جشنواره را بدست آورند.
رتبه دوم خوزستان از نظر تعداد کانون های پرورش فکری کودکان
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان خوزستان، اظهار داشت: خوزستان با ۵۴ کانون پرورش فکری و همچنین هشت کانون سیار پس از تهران، رتبه دوم کشور را از نظر تعداد کانون های فعال دارد.
وی در پایان بر اهمیت توجه به قرآن تأکید کرد و یاد آور شد: حجم بسیار زیادی از قرآن را قصه های قرآنی تشکیل داده و مهمترین منبع برای مخاطبان و علاقه مندان به قصه است.
نظر شما